Referat Borup IF serie 3 hjemme mod Strandby-Farsø IF

Et meget, meget vigtigt point kom i hus med 1-1 hjemme imod Strandby, da Johan Nielsen dybt inde i overtiden bankede bolden ind via overliggeren på Alfred Lyngsø Mikkelsens flade indlæg efter flot forarbejde af Mike Lybæk.

Udligningen skabte naturligvis stor jubel og glæde i Borup-lejren, mens der naturligvis var ærgrelse i Strandbys. For som 2.halvleg udspillede sig, lignede det en sejr til udeholdet, da de kom i front på et flot hovedstødsmål efter en god times spil.

Borup var det bedste hold før pausen og stod godt på banen, og fik også skabt nogle for fornuftige muligheder, men afslutningerne manglede saft og kraft mod en velspillende Strandby-keeper.

Strandby styrede begivenhederne i 2.halvleg, så en deling var et fair resultat, selv vi var heldige med den sene udligning. Drengene skal roses for at blive ved med at kæmpe og tro på det indtil det sidste, og den fight blev belønnet.

Nu venter en nervepirrende og meget, meget afgørende sidste kamp på lørdag hjemme imod Aars. Vi kan både rykke op og ned, men lige nu er fokus udelukkende på at redde skindet på næsen, så der også bydes på serie 3 fodbold på Låstrup Stadion til foråret.

Tobias “Bøf” Sloth høstede flest stemmer, men også spillende assistent, Steffen Frederiksen, stod stærkt i billedet.