Referat Borup IF serie 3 ude mod Øster Hornum IF

En rædderlig start på gårdagens kamp, hvor de personlige fejl stod i kø for at blive straffet, blev udslagsgivende for kampens resultat.

Bagud med 5-0 efter 25 min. var på ingen måde tilfredsstillende. Jeg vil skåne interesserede læser for at berette om detaljerne bag de inkasserede mål, men summa summarum var, at der slet ikke blev taget ansvar i de bageste geledder.

Da vi endelig vågnede op efter 41 minutter ved Anders Tougårds 6-1 reducering, var den værste panik ved at fortage sig. Simon Andersen reducerede på 1.halvlegs sidste spark, da han sikkert eksekverede det straffespark, som Alfreds Lyngsø Mikkelsen fik tilkæmpet.

I pausen fik vi ændret på tingene og fokus var at få lukket af i det defensive. Det lykkedes i hele 2.halvleg. Der blev reduceret til 6-3 ved Magnus Nielsen på Christian Maliks hjørnespark, og 10 minutter før tid fik blev der begået straffespark mod Magnus Elkjær, som Simon Andersen endnu engang sikkert omsatte. 6-4 og nu var et meget middelmådigt Øster/Hornum mandskab ved at være nervøs, men det blev ved skrækken.

Hvis noget positivt skal fremhæves, så var det gutternes evne til at hanke op i sig selv og vinde de sidste 50 min. med 4-0. Men voldsomt skuffende var det, at vi startede, som vi gjorde. Øster/Hornum er på ingen måde en skræmmende modstander, tværtimod, men de har en vanvittigt dygtig spiller i Christian Montoya, som har niveau til langt højere end serie 3, og han var en evig trussel denne lørdag.

Flere spillere fordelte stemmerne i mellem sig, men både Simon Andersen og Carsten Gundersen stod fornuftigt i billedet.

Nu er der dømt forbudt for børn forestilling på lørdag i Låstrup, hvor Strandby kommer på besøg.

En kamp, hvor jeg forventer en helt, helt anden parathed og indstilling fra kampens start