Referat Borup If serie 3 ude mod Ulbjerg

På en flot efterårsdag og velbesøgt Ulbjerg Stadion brød vi ”nabo-forbandelsen” og hev den første Borup-sejr hjem siden 2000. Ligeledes var sidste weekends sejr i Skals også første Borup-sejr i mange, mange år hos de grønne. Så det er rart med lidt historieskrivning😊

Kampen denne lørdag var præget af god intensitet, hvor vi for første gang i dette kalenderår evnede at byde Ulbjerg op til dans. I de forgangne kampe har Ulbjerg været de dominerende og været fortjente vindere, men det ikke tilfældet denne gang. Vi turde at spille vores spil og presse højt, selvom det var med risiko ift. Ulbjergs dygtige offensive spillere. Begge hold producerede gode chancer, men det var os, som kom i front efter 34 minutter, da Johan Nielsen afsluttede Tobias ”Bøf” Sloths flotte og energiske forarbejde, ved af udplacerede Morten Kjølhede i Ulbjerg-målet. I første halvlegs sidste minut burde Ulbjerg have udlignet, men Kasper Ambrosius missede fra nært hold en tværbold ved nærmest ikke at ramme bolden.

2.halvleg bølgede frem og tilbage med gode dueller og flere store chancer til begge hold, men to dygtige målmænd i begge ender diskede op med flotte redninger. Ulbjerg havde et par friløbere, Christian Malik rammer overliggeren og Johan Nielsen bliver slagtet i feltet af to Ulbjerg-spillere på en friløber uden det hverken giver straffespark eller udvisning. Det var helt vanvittigt, at dommeren overser den forseelse.

Ulbjerg udligner i det 82.min. ved Tommy Grøn Christensen, da hans afslutning fra kanten af feltet afrettes lidt af Anders Tougård og ryger i kassen.

Ift. spil og chancer kunne vi leve med en lidt ærgerlig uafgjort, men indskiftede Rasmus Abildskov Nielsen ville det anderledes, da han i 87.minut på Christian Maliks dybdebold sprintede fra forsvarsspillerne og alene igennem scorede til 2-1. En kæmpe forløsning og stor jubel blandt den store flok på Borup-siden.

Med Borup-brillerne på oplevede vi sejren som fortjent, men måske ser man anderledes på den vurdering i Ulbjerg-lejren😉

Turneringen er med 4 kampe igen stadigvæk pivåbent, og selvom vi lige pt. Ligger nr. 1, så er vi stadigvæk en del af nedrykningskampen. Derfor tager vi en kamp ad gangen og glædes ved de points, som vi får skrabet sammen.

Men ingen tvivl, at drengene gør det rigtigt godt, hvor viljen, glæden og kammeratskabet skinner igennem før, under og efter kamp.

August Ivik hev de fleste stemmer hjem, men han var også på dagen en sikker sidste skanse. Kredit til målmandstræner Bo Soelberg for virkelig at have udviklet August til en dygtig keeper.

Der var glædeligt comeback til Joachim ”Jokke” Hvid efter længere skadespause. Desværre er der lange udsigter med Peter Lund, Mike Lybæk og Christopher Domino, som alle desværre har tilbragt næsten hele sæsonen på sidelinjen.