2 Nye arbejdsdage i Borup IF klubhus

Byggeudvalget for forbedring af omklædning 1 og 2 i Borup IF klubhus inviterer igen til arbejdsdag. Det sker henholdsvis den 27. december kl. 0800 og den 28. december kl. 0800. Begge dage starter vi med rundstykker og fordeling af arbejdsopgaver. 

De 2 første arbejdsdage er gået med henholdsvis at banke fliser af vægge og gulve på den første dag og at banke betongulv op fra opklædningsrum, forgang og indgang på den anden dag. Det var været muskelkraft, der har været brug for til disse dage. Det samme gælder for så vidt de 2 næste dage, hvor der den 27. december skal uddybes gulv, så der kan blive plads til flamingo og gulvvarmeslanger, og den 28. skal der køres sand ind og lægges flamingo og rivenet på gulvet, så det er klargjort til at lave gulvvarme og afløb. 

Efter nedbrydning af den gamle flisebelægning, kunne byggeudvalget konstatere, at det var nødvendig at lave ny genopbygning af isolering og gulv. Derfor blev det besluttet, at der også laves gulvvarme med de ændrede krav til isolering, som der kræves til det. 

Ved de kommende arbejdsdage kræves der ikke nogen særlige kvalifikationer, og byggeudvalget håber, at flere melder ind med hjælp. Jo flere vi er, jo hurtigere får vi arbejdet gjort. 

Vel mødt til hyttelige arbejdsdage, hvor der er mulighed for at få svedt noget af julefedtet af. Så spis et ekstra andelår juleaften og meld dig til arbejdsdagen, så kan det nogenlunde gå lige op. 

Tilmelding på Facebook eller til Jørgen Nielsen af hensyn til forplejning. 

Her er Kurt Elkjær i gang med at smadre fliserne i Omklædning 1 ved den første arbejdsdag.