Borup IF Julestævne 2016

Julestævne Borup IF

Borup IF kunne igen i år byde til familie fodbold julestævne 2. Juledag i Skals hallen, så der kunne blive brændt en masse julemad af efter juledagene og før de næste par dages julefrokoster…

Børnerækken

Vi startede stævnet allerede klokken 8.30, hvor familie børnerækken indtog banen. Der var i alt 9 hold, som var delt ind i tre indledende puljer. Efter de indledende puljekampe blev holdene ’opdelt’ en i A-, B- eller C- række, således at puljevinderne endte i A-, nr. 2 i B- og nr. 3 i C rækken. Der blev både i de indledende puljer og de efterfølgende rækker spillet et masse flot fodbold, scoret en masse gode mål. Fightet, så sveden rendte af både unge som gamle. Hygget både i de enkelte familier og på tværs af alle familierne.

Placeringer i Børnerækken blev:

C-rækken:

 1. Team Plougmand
 2. MÅÅÅL, så er vi da sikker på at få ét
 3. Team Wulff

B-rækken:

 1. FC Skovgaard
 2. Jensen
 3. Berg

A-rækken:

 1. Team United
 2. Kurt er sej!
 3. Casa Caos & Crew

 

   

   

Ungdomsrækken:

Efter præmieoverrækkelserne i familie børnerækken startede familie ungdomsrækken, som var en ny række, som ikke har været før ved Borup Ifs fodbold julestævne. I år var der 4 familiehold, hvilket vi er sikker på, nok skal vokse til næste år. Der blev gået mere til den i ungdomsrækken, end der er tilladt i børnerækken, hvilket også var én af årsagerne til, at vi har prøvet at lave denne række i år.

Efter alle holdene havde spillet alle mod alle, skulle holdene spille placeringskampe, hvor ’Hvem’ mødte ’Team Nielsen’ i kampen om 3. og 4. pladsen, og derefter finalekamp mellem ’Familien Møller Mortensen’ og ’Fam. Jensen’. Det blev en spændende kamp, hvor resultatet efter den ordinære spilletid stod 1-1, hvilket betød 3 minutters ekstra spilletid. Herefter løb ’Fam. Jensen’ med sejren med et slutresultatet 2-1 over ’Familien Møller Mortensen’.

Placering i Ungdomsrækken blev:

 1. Jensen
 2. Familien Møller Mortensen
 3. Hvem?
 4. Team Nielsen

 

Familierækken:

Klokken 13.15 startede familierækken, som i år bestod af 6 hold. I familierækken spillede de alle mod alle, hvor der blev gået til den i alle kampene. Der var både nogle meget tætte kampe og så de modsatte. 1. og 2. pladsen skulle findes i den sidste kamp mellem ’Team Thorsager’, som inden kampen havde 12 point og ’Familien Sørensen’, som havde 10 point. Så for at ’Familien Sørensen’ kunne rende med titlen som årets vinder af Borup Ifs familie fodbold julestævne i familierækken, skulle der en sejre i hus. Men det var heller ikke i år lige til. Det var en meget tæt kamp, som endte med en smal 2-1 sejre til ’Team Thorsager’.

Placering i Familierækken blev:

 1. Team Thorsager
 2. Familien Sørensen
 3. Brobergs udvalgte
 4. Lyngsøe’s tropper
 5. Svenningsen-dynastiet
 6. Familien Braad

 

Team Thorsager, der vandt den samlede turnering i Familierækken. 

  

Foto af Familien Sørensen og Brobergs Udvalgte, der kom på 2. og 3. pladserne. 

Borup IF og Line Møller takker for et godt og hyggeligt stævne. Vi siger tak til nye som tidligere deltagende familiehold. Vi håber at se Jer alle igen til næste år.

Tak til alle sponsorerne, uden dem/jer, ville Borup IF ikke kunne lave det årlige familie julestævne.

Se flere billeder fra stævnet på dette link. 

Glædelig jul og et godt nytår til jer alle.

Støt vores sponsorer for de støtter os. Sponsorer til julestævnet er vist herunder: