Næste arbejdsdag i Borup IF klubhus

Ny arbejdsdag i Borup IF

Sidste lørdag tog frivillige hul på at renovere omklædning 1 og 2 i Borup IFs klubhus i Låstrup. Den nuværende indretning af omklædningsrummene blev lavet for 30 år siden, så det er på tide, at få opdateret og genopfrisket rummene. Viborg Kommune, Den Jyske Sparekasse og Nordeafonden har doneret penge til renoveringen, så klubbens frivillige kan gå i gang. 

I første omgang var det nedtagning af inventar og nedbrydning af de gamle fliser. Den del af arbejdet er færdigt, så nu er det opbrydning af gulv og bortskaffelse af brokkerne. Fliser og brokker må ikke blandes, når brokkerne skal genanvendes til opfyld. Derfor koster det lidt ekstra arbejde at foretage nedbrydning og sortering i 2 omgange. Arbejdsdagen på lørdag er igen nedbrydning, så det er rå arbejdskraft, der primært er brug for. Alle med kræfterne i behold kan være med, og resten er velkommen til at komme forbi og heppe og give lidt anerkendelse til de frivillige. 

Dagen på lørdag starter kl. 0800 med fælles rundstykker i klubhuset. Der skal jo også være mulighed for at hygge sig mens man arbejder. Af hensyn til indkøb af rundstykker, vil vi gerne have besked fra dem, der har mulighed for at give en hånd med. 

Skriv en besked på Facebooksiden med opslaget eller skriv til vores mailadresse, hvis du kommer. 

Vel mødt til nye hyggelige timer med fælles arbejdsindsats i vores klubhus. 

Her ses et par af de hårdt arbejdende frivillige fra sidste lørdag.