Medhjælperfesten

Medhjælperfesten 2016

Borup Idrætsforening afholdt den 2. januar den traditionelle medhjælperfest, hvor medlemmer af faste udvalg og andre frivillige blev fejret af bestyrelsen. Festen blev afholdt i klubhuset på Låstrupbakken i Låstrup og der deltog i år 70 frivillige i festen. 

Formand Lars Justesen bød velkommen til gæsterne og takkede for rigtig mange timers hjælp til vores forening i 2015. Han oplyste, at han er stolt af at kunne takke de 70 gæster for hjælpen, men udtrykte samtidig sin taknemmelighed for de mange andre, der har ydet en frivillig indsats for vores forening. Uden den kæmpe indsats, ville vi ikke kunne drive en idrætsforening som Borup IF med det serviceniveau, som i øjeblikket lægges for dagen. 

Da Låstrup blev kåret til Årets Lokalområde i 2014, blev de frivillige timer i Låstrup ført til regnskab. Klubben og Byfesten tegnede sig dengang for over 4000 timer, hvilket siger noget om det kæmpe arbejde, der ydes for at gøre det godt for vores medlemmer. 

Bestyrelsen serverede smørrebrød fra Købmand Lund i Skals og der blev spillet Bankospil med gevinster fra Butik Trekløver. Der blev hygget dagen lang og erfaringer blev udvekslet over et spil kort eller en gang rafleturnering. Lydniveauet i klubhuset kan ikke gengives her, men ingen var i tvivl om, at de frivillige havde erfaringer, der skulle udveksles. 

Borup Idrætsforening takker gæsterne for en god dag og ønsker samtidig sine medlemmer et godt nytår. 

Se foto fra dagen i galleriet på dette link.