Familiefodboldstævne i Skals Anden Juledag

Tirsdag den 26. december holdt Borup Idrætsforening traditionen tro familiefodboldstævne i Skals Hallen. Her fik mange familie en hyggelig og aktiv formiddag til at gå midt i alle julemiddagene. 

Deltagerne var opdelt i en børnerække, der helt og aldeles er fodbold for sjov og for hele familien. Dernæst en familierække, hvor der var lidt mere alvor over udfoldelserne. Her blev der spillet om ære og de bedste fodboldfinter blev fundet frem i kampen om at blive den bedste fodboldfamilie i området. Der var tilmeldt 9 hold i børnerækken og 6 holde i familierækken.

I børnerækken var der tilmeldt 9 hold, der først spillede indledende puljespil og dernæst blev holdene brudt om, så de mest ambitiøse hold mødtes i A-finalen, mens de øvrige kom i B- og C-Finalerne. 

I A-Finalen vandt "Familien Skovgaard" foran "Sørensen & Christensen".

Famillien Skovgaard vandt A-rækken

Familien "Sørensen &  Kristensen" vandt andenpladsen

I B-Finalen vandt "De Bergske".

"De Bergske" vandt B-finalen.

I C-Finalen vandt "Familen Elkjær Jensne".

"Familien Elkjær Jensen" vandt C-Finalen.

I familierækken var der hård kamp om pladserne, og der blev ikke lagt fingre imellem i kampen om at blive vinder af familiefodboldstævnets bedste række. 

Efter 5 kampe kunne "Peters Tropper" indtage førstepladsen, "Familien Broberg" kunne indkassere andenpladsen og "Svennningsen-Dynastiet" fik en ærefuld tredjeplads. 

 

"Peters Tropper" vandt familierækken

"Familieen Broberg" vandt andenpladsen.

"Svenningsen Dynastiet" vandt tredjepladsen.

Se billeder fra stævnet på dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: