Ny træner i SUB09

Torsdag den 14. december havde dameudvalget i SUB09 kaldt damespillerne sammen for dels at holde spillermøde og dels for at afsløre, hvem der skal træne spillerne i den kommende sæson. Spillerne troppede talstærkt op og var spændte til det yderste af tåneglene.

Spændingsniveauet var højt, for det er naturligvis ikke helt lige meget, hvem der skal stå i spidsen for træning, kampene og damefodbolden i SUB09.

Da spillerne var på plads blev den nye træner kaldt ind i mødelokalet. Frem trådte Kristian Dam Kjær, og damerne kvitterede med jubel og klapsalver. Kristian fik mulighed for at præsentere sig selv og hilse på de fremmødte damer.

Kristian er lærer på Ådalskolen i Skive. Han bor i Halskov sammen med Helle. Kristian er far til 3 dejlige friske drenge og bonusfar til yderligere 2 børn. I fritiden spiller han lidt musik. Måske kender de lokale i Låstrup Kristian fra en byfest for 4 år siden, hvor han sammen med Thomas Mikkelsen spillede under navnet ”Poeten og Lillebror”

Kristian er opvokset i Nordfjends, hvor han har spillet i Ørslevkloster IF (ØK) og Højslev Kirkebys fælles ungdomsafdeling. I seniorårene spillede han først i Højslev Kirkeby og flyttede for 8 år siden klub til ØK.  De seneste 6 år har Kristian stået i spidsen for seniorherrerne i ØK og var for 2½ år siden med til at genstarte kvindefodbolden i ØK. Han var derefter træner for kvinderne i 1½ år samtidig med, at han var træner for herrerne. Kristian sluttede som træner i ØK med udgangen af sæsonen 2017 og er nu klar til nye udfordringer.

Efter en kort præsentation erklærede Kristian, at han gælder sig meget til at komme i gang som træner for SUB09 damerne. Han starter i det nye år og er allerede i gang med at planlægge fodboldopstart forår 2018. Det sker lørdag den 27. januar kl. 1400 på Borup Stadion i Låstrup. Kristian er efter det første møde med spillerne meget positiv og glæder sig enormt meget til at komme i gang med den nye trænergerning. Han kunne mærke, at pigerne var ambitiøse og gerne vil fodbolden. Samtidig gav de udtryk for, at det sociale klubliv også er vigtigt i en god fodboldklub.

Kristian løber selv meget og opfordrer damerne i SUB09 til at vedligeholde løbetræningen frem til sæsonstarten sidst i januar. På den måde kan træningsaftenerne bygges op om fodbolden mere end om konditionen.

Kristian Kjær afløser Flemming Lund, der i foråret midlertidigt indtrådte i trænerrollen, da den forrige træner ønskede at løse sin kontrakt. Flemming Lund er nu indtrådt i trænerteamet i Borup Idrætsforening som assistenttræner i herreseniorafdelingen. 

SUB09 takker Flemming Lund for indsatsen i 2017 og byder Kristian velkommen til SUB09. Vi glæder os alle til at følge damerne i den kommende sæson.

Ny træner i SUB09 er Kristian Kjær

Annoncesponsor for dette opslag er: