Borup IF serie 5 herrer sikret oprykning

Efter en god efterårsturnering med mange gode erfarne som unge spillere, lykkedes det Borup Idrætsforenings serie 5 hold at sikre sig oprykning til serie 4 i turneringens sidste kamp.

Holdet har med 25 point sikret sig en solid 2. plads i puljen, og da de 24 bedste 2-ere rykker op sammen med alle 1-erne lå Borup godt i svinget. 25 point er faktisk mere end mange af de øvrige puljers førstepladser. De øvrige 48 2-erer forbliver i serie 5 i foråret.

3 hold opnåede 25 point over 10 kampe i efteråret, så der var pointlighed mellem de 3 bedste 2-erer, hvoraf Borup var én af holdene. De 2 andre hold har enten bedre målscore eller flere scorede mål i alt, så Borup rykker op som tredjebedste 2-er.

Holdet har her i efteråret været præget af en stabil trup af gode stabile erfarne spillere. Specielt forsvaret har stået godt og har gennem hele sæsonen kun lukket 10 mål ind. Ét mål pr. kamp, mens der er scoret 30 i modsatte ende. Mange unge spillere har gjort deres indtog på holdet, og det har medvirket til, at holdet har haft kræfter til at holde alle 90 minutter i alle kampe.

Foråret spilles nu i serie 4, så niveauforskellen mellem første og andenholdet minimeres. Det burde give bedre mulighed for at holde førsteholdet kørende, da en enkelt oversidder fra førsteholdet i så fald fortsat får fodboldkampe på et rimeligt niveau, og der er ikke så langt ned at hente afløsere til kampe på førsteholdet, hvor skader og afbud kan forårsage huller.

Træner, Martin Gundersen og spillerne på holdet kan nu se frem til at fejre oprykningen ved den årlige afslutningsfest den 11. november i Låstrup Forsamlingshus.

Tillykke med oprykningen til de dygtige og stabile spillere. 

Her er seneste holdfoto tager i foråret 2017.

Se fotoserie fra oprykningskampen på dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: