Husk årets sidste hjemmekamp lørdag kl. 1330

 Dagens kamp mod Ravnsbjerg /Løgstrup er årets sidste hjemmekamp, en kamp som ikke har betydning for nogen af holdene med hensyn til oprykning/nedrykning. Men begge hold har en række meget unge talenter som bliver modnet for hver kamp, så på sigt har alle kampe betydning.

Dagens hold, er igen, igen ændret, denne gang på 5 pladser fra sidste kamp mod Foulum. Det er både godt og skidt. Det er positivt at vi kan udvikle flere, men negativt på den måde, at det er svært at spille et helt hold fast sammen, når vi ofte er tvunget til 4-5 skift. Men det er dejligt og positivt, at vi har bidt os fast i serie 3, og ikke mindst at vi har lagt afstand i en meget stærk pulje.

For at sætte lidt i relief er her en liste over de 33 spillere der brugt på 1. holdet i 2017 indtil nu. Ud af de 33 er der alene brugt 26 spillere i efteråret. Et stort forbrug for kun 12 kampe. Spillere der har været med i efterårets første 12 kampe: Christian Mønsted, Fredrik Hvid, Tobias Sloth, Steffen Fredriksen, Anders Tougaard, Simon Andersen, Oliver Lytzen, Christian Mathiesen, Peter Lyngsøe Lund, Victor Lytzen, Aske Vendelboe, Mike Vestergaard, Lars Tougaard, Jakob Lyngsøe Larsen, Kenni Elkjær, Nicolai Haubo, Kaare Elkjær, Mikkel Larsen, Magnus Nielsen, Kim Hermansen, Rasmus Abildskov Nielsen, Mathias Christiansen, Johan Nielsen, Lars Thorsager, Thomas Overby, Christopher Justesen = i alt 26 Spillere der kun var med i forårets kampe: Frank Tylstrup, Mark Vad, Lasse Braad Jensen, Joakim Hvid, Mads Tougaard, Sakarias Grønbæk Jacobsen, Martin Gundersen= i alt 7 == året indtil i dag 33

Uanset mange udskiftninger, har holdet gejst og tro på sejr, især på Borup stadion og det er en gejst holdet har vist gennem hele sæsonen – især på hjemmebane – så ser vi frem til en spændende og velspillet kamp.

Borup IF ønsker hermed go’ kamp

Se hele kampprogrammet på nedenstående 2 links:

Kampprogram del 1

Kampprogram del 2

Husk også SUB09 damernes sidste hjemmekamp i Ulbjerg kl. 1530.

Annoncesponsor for dette opslag er: