Referat Jyllandsserien Damer Skive IK - SUB09

SUB09 damerne tabte ufortjent til topholdet fra Skive, som vandt kampen med cifrene 3-2. Samme cifre, som stod på måltavlen ved pausen.

SUB damerne fik en kanon start, da holdet allerede efter 5 minutter kom foran. Sara Just Poulsen fandt Ida Gundersen, som løb fra Skive forsvaret og udplacerede målmanden. I de efterfølgende minutter bølgede spillet frem og tilbage. Men pludselig fra det 20. minut scorede Skive 3 mål i rap. Ærgerligt fra at føre 1-0 til 1-3 på kort tid.

Sara Just Poulsen reducerede til 2-3 i det 36. minut efter flot bande spil med Charlotte Kjølhede. Kort efter var SUB pigerne igen i front. Denne gang var det Ida Gundersen, der var bande for Sara, og hun var alene igennem. Men denne gang reddede målmanden flot.

I anden halvleg fik SUB damerne bedre fat i forsvarsspillet. Især de sidste 25 minutter, kom holdet til ikke færre end 5 kæmpe chancer. Blandt andet var spillere som Sara Just Poulsen, Charlotte Kjølhede, Ida Gundersen og Tina Sandberg alene med en stærkt spillende målmand.

Skive havde også nogle halve chancer, men det var helt klart at det SUB09, der burde have sikret sig sejren. Og i hvert fald fået det ene point.

Der var stemme lighed om dagens spiller mellem Line Øsgergaard, Maria Svenningsen og Ida Gundersen .

Nu er Skive ved at sætte sig på første pladsen Sub skal først i kamp mod Als om 14 dage.

Annoncesponsor for dette opslag er: