Super lørdag på Borup Stadion i vente

På lørdag den 23. september inviterer Borup Idrætsforening til en super fodboldlørdag på Borup Stadion i Låstrup. Dels er der 3 senior fodboldkampe og dels er der officiel indvielse af vores nyrenoverede omklædningsrum i klubhuset. 

Arbejdet med ombygningen startede efter sæsonen 2016 og stod på hen over vinteren. Frivillige kræfter lagde rigtig mange timer i at sætte vores omklædningsrum i en ordentlig forfatning.

Omklædning 1 og 2 blev senest ombygget i 1975, hvor et gammelt dommerrum blev inddraget i hjemmeholdets omklædningsrum. Der er sket meget siden 1975 og omklædningsrummene trængte til en ordentlig overhaling med nye fliser, maling, inventar osv. Det blev også drøftet, om loftet skulle hæves og andre større ombygninger blev foreslået. Fodboldspillernes repræsentanter satte sig dog imod. Den gode stemning i de intime gode gamle omklædningsrum skulle bevares for enhver pris. Nu er det jo fodboldspillerne, der skal bruge omklædningsrummene, så derfor blev det besluttet at bevare den nuværende ruminddeling, så ånden i det gamle klubhus kunne bevares.

Da ombygningen alligevel skulle foretages hen over vinteren, hvor omklædningsrummene ikke bruges, blev det besluttet at energioptimere klubhuset. Klubhuset fik i efteråret et nyt mere energivenlig gasfyr og nu skulle der isoleres under gulvet, da bestyrelsen besluttede at sænke gulv, lave gulvvarme og udskifte alt inventar. Vinduer og døre blev udskiftet til energivenlige udgaver af slagsen.

Prisen for ombygningen inklusive værdi af frivilligt arbejde er 230.000,- kroner. Flere af vores sponsorer har hjulpet til under ombygningen. Uden deres ekspertise, vejledning og hjælp, ville det være svært at gennemføre en renovering, som den vi her har foretaget, uden at det ville blive uoverkommeligt dyrt.

Nordeafonden har bidraget med 10.000 kroner og Sparekassefonden for Sparekassen i Skals har bidraget med 20.000 kroner. Desuden har Viborg Kommune gennem Viborg Idrætsråd givet tilskud til udskiftning af fyr, etablering af energiforbedrende installationer og den tiltrængte ombygning. Det er økonomiske tilskud, som luner i klubkassen, og som gør det værd at lave et frivilligt arbejde for klubben.

Borup Idrætsforening ønsker ved den officielle indvielse af omklædningsrummene at takke fonde, sponsorer, Viborg Kommune og ikke mindst de frivillige hjælpere for arbejdet og bidraget til vores ombygning. Vi har nu 2 tidsvarende omklædningsrum efter fodboldspillernes ønsker, og det kan vi være stolte af.

Jan Sørensen fra Den Jyske Sparekasse kommer og klipper snoren til omklædningsrummene i forbindelse med indvielsen. Det sker kl. 1430.

Inden da spiller Serie 5 herrer hjemmekamp kl. 1100 mod Eastside

Jyllandsserie Damer spiller hjemmekamp kl. 1330 mod FC Thy Thisted Q

Serie 3 herrer spiller hjemmekamp kl. 1530 mod Viborg Nørremarken (NUGF).

Annoncesponsor for dette opslag er: