Familiejulestævne Borup IF 2018

Referat fra Julestævne 2018.

Kamp i børnerækken.

Tilmeldte hold:                            8 hold i Børnerækken

                                                  4 hold i ungdomsrækken

                                                  6 hold i Familierækken

 

2 Juledag holdt Borup I.F traditionen tro fodboldstævne i Skals Hallen.

Glade børn og voksne mødte op til en omgang motion.

Børnerækken lagde ud og forløb med Godt humør og glade børn. De var delt op i 2 puljer og efter indledende kampe blev de delt op i en a og b række. I b- rækken var der præmie til 1 Pladsen som gik til Holdet Peter Bak.

A-rækken var der præmie til 1 og 2 pladsen. 2 pladsen gik til Kristensen/Sørensen og 1 Pladsen gik til P. Sørensen.

Efter 1 års pause fik vi ungdomsrækken tilbage i stævnet. Holdene spillede rigtig flot fodbold, de unge mennesker kommer ikke kun for at hygge, de fik en af de voksne spillere at føle, da en hård bold blev skudt på mål og ramte Søren direkte ved højre øje så han næsten måtte til tælling.

Turneringen i ungdomsrækken blev afviklet som en dobbelt turnering, og det blev meget tæt men afsluttede med at Fam. Elkjær Jensen vandt 1 pladsen og 2 præmien gik til Team Vejlby.

Familierækken.

Som det sidste skulle familierækken afvikles, den ene efter den anden dumpede ind i hallen med tømmermænd, men sjovt nok når kampene blev fløjtet i gang forduftede de fleste tømmermænd og der blev kæmpet på livet løs, der blev desværre skadet et par spillere i løbet af turneringen. Vi går ud fra at det var dårlig motorik fra modspillerne pga. for meget alkohol indtag dagen før. Holdene/spillerne kender efterhånden hinanden rigtig godt, de ved hvem der er dårlige tabere, hvem der ligger på gulvet en del gange i løbet af kampene, hvem der er rigtig bisser osv.. Vi behøver vist ikke at nævne navne her, vi ved vist alle hvem det er. Men tilskuerne fik god underholdning.

Vinder af puljen blev Team Thorsager og nr. 2 blev Kai´s tropper og 3 Pladsen gik til Peter´s tropper.

Til slut vil vi gerne sige tak til alle der deltog, både de nye hold der deltog for første gang i år, men bestemt os til alle jer der tradition tro møder op hvert år.

Stor tak til alle sponsorer som gør det muligt at afvikle stævnet med præmier og spurtpræmier under turneringen.

Tak til alle frivillige hjælpere, både inden og på selve stævnedagen. Tak til Claus og Jette de nye halbestyrere, som denne dag blev indviet i hvad Borup I.F. Julestævne går ud og stillede med et hold i Børnerækken.

Med venlig hilsen

Stævneudvalget

Maria, Kenni og Majbritt

Her ses det vindende hold i familierækken. Thorsager familien

Se fotos fra stævnet på dette link. 

Annoncesponsor for dette link er: