Årets BIF-er 2018

 

Joachim Hvid i rollen som træner ved DBU Fodboldskole 2018 i Borup Idrætsforening.

BIF’er:

I forbindelse med afslutningsfesten i Borup Idrætsforening blev titlen som Årets BIF’er 2018 udnævnt af sidste års BIF’er Preben Mortensen. Det er hvert år den siddende Årets BIF’er, der suverænt udnævner en ny mand på posten, således også i 2018.

Preben Mortensen oplyste, at det havde været enormt svært at udvælge én af Borup Idrætsforenings rigtig mange frivillige hjælpere frem for de øvrige. Der findes et hav af frivillige hjælpere og rigtig mange underudvalg, der alle arbejder til fælles bedste for Borup Idrætsforening

Preben har dog valgt den person, som han i år synes fortjener det skulderklap, som det er at blive udnævnt til Årets BIF'er. I 2018 er valget faldet på en ung mand, som har vist en fantastisk indstilling til det store arbejde, som det er at drive en idrætsforening som Borup IF.

Årets BIF'er 2018 meldte sig allerede som 20 årig til bestyrelsen, hvor han fortsat sidder. Han er med i flere underudvalg og gør et stort arbejde for at få tingene til at fungere. Han er desuden altid villig til at påtage sig opgaver, når der er brug for en hjælpende hånd. 

Han er aktiv fodboldspiller i klubben og har spillet på alle klubbens hold. Han sidder i Byfestudvalget, Fodboldudvalget, deltager altid i arbejdsdage, ordner telt og gulv ved den årlige byfest, hjælper til i Borup-kiosken på Energi Viborg Arena ved Viborg FFs hjemmekampe. Han dømmer ungdomskampe og har været med til at afvikle klubbens fodboldskole arrangeret af DBU.

Den ærefulde titel gik i 2018 til Joachim Hvid, der til stående klapsalver fik overrakt vandrepokalen fra Preben.

Kæmpe tillykke til Joachim

Annoncesponsor for dette opslag er: