Referat jyllandsserie kvinder Aalborg Freja - SUB09

Ålborg Freja - SUB 09  1-1 (0-0)

61.min. 0-1. Sara Just Poulsen (Line Østergaard)

OPSTILLING:

 

 

 

Gitte Thorsager

 

Tessa Vadsholt

Ena Klausen

Maria Svenningsen

Anna-Kathrine Mikkelsen

Camilla Porup

Else Astrup

Line Østergaard

Kathrine Bach Møller

 

Maja Ploumann

Sara Just Poulsen

 

Udskiftere: Kirsten Rømer og Sandra Mathiassen

Endnu en skuffelse, endnu et pointtab og endnu en skade.

Chancerne stod nok engang i kø i onsdagens kamp, men skarpheden foran målet er ikke god nok for tiden. 5-6 100% chancer, som simpelthen bare skal sparkes ind, blev misbrugt på det skammeligste.

Defensivt står vi godt, og makkerparret, Svenne og Ena, har haft et godt samarbejde i midterforsvaret her i efteråret. Spillet frem til afslutningsøjeblikket er også meget tilfredsstillende, men ind vil bolden bare ikke i øjeblikket. Hvilket tydeligt frustrerer pigerne!

Føringsmålet kom efter en times spil, da Line Østergaardss flotte langskud på overliggeren blev samlet op af Sara Just Poulsen, som sendte returbolden i nettet. Netop Line. og Sara spillede begge en stor kamp og blev fortjent kampens spillere. Desværre for Sara vred hun til sidst i kampen om på sin dårlige fod, som har hæmmet hende meget i efterårssæsonen, og hun måtte bæres fra banen i stærke smerter. Med hende og Ida ude, bliver de sidste kampe for at undgå nedrykning ikke lettere.

Frejas udligning opstod efter et hjørnespark med ca.20 min. tilbage af kampen. Derudover havde de et par farlige langskud på oversiden af overliggeren. Men det var uden tvivl en kamp, som vi skulle have lukket og slukket langt tidligere og hevet 3 points ud af.

/Kristian Dam Kjær

 

Her ses den ene af kampens spillere Sara Just Poulsen

 

Line Østergaard blev den anden af kampens spillere.

Annoncesponsor for dette opslag er: