Referat jyllandsserie kvinder FC Thy - SUB 09

FC Thy - SUB09  2-0 (2-0)

Efterårsturneringens præmieresejr blev desværre ikke fulgt op i kampen i Thisted. Hjemmeholdet vandt 2-0 takket være en meget stærkt spillende keeper. SUB-pigernes afslutninger fejlede bestemt ikke noget, men Thy-keeperen kunne bare ikke passeres denne eftermiddag.

Thy bragte sig på 2-0 indenfor de første 10 min., men derefter stod der nærmest SUB09 på programmet. Flot fight og spil krydret med gejst og indstilling havde fortjent mindst det ene point imod et ungt og stærkt FC Thy-hold, som tilmed var forstærket med 3 spillere fra deres 1.hold, som frister en tilværelse i landets bedste række, og hvor føromtalte spillere havde spillet på dagen forinden. Én af disse spillere var kampafgørende og satte begge mål ind bag Line Møller, som udgjorde en god sidste skanse i SUB-målet.

Flere spillere bød sig på til titlen som kampens spiller, men Maria Svenningsen fik fortjent skrabet flest stemmer sammen.

Ros til hele holdet og masser at tage med til næste kamp, som allerede er på tirsdag på udebane imod nedrykkerne fra Vorup.

/Kristian Dam Kjær

Annoncesponsor for dette opslag er: