Aktivitetsdag SUB 09 Jubilæum

Piger i alle aldre stillet op klar ti holdinddeling. 

Fodboldpigerne fra SUB 09 klar til at tage imod piger til aktivitetsdag.

25 forventningsfulde piger i alderen fra 4-15 år mødte forventningsfulde op til den aktivitetsdag, som fodboldpigerne fra SUB 09 havde arrangeret i forbindelse med klubbens 10 års jubilæum, der blev holdt på Borup Stadion i Låstrup. Fodboldpigerne havde arrangeret stjerneløb med sjove opgaver for de deltagende piger. 

Pigerne blev fra starten inddelt i hold, så de kunne hjælpe hinanden med at klar opgaver i forskellige kategorier. Lidt ligesom et fodboldhold, hvor nogen skal være målmand og andre angribere. Nogle er gode til filmfigurer, andre er gode til at løbe med æg og atter andre er gode til at huske ting de har set. Alle disse færdigheder fik pigerne brug for under de poster, som de blev sendt rundt til på stadion. 

Ude på posterne mødte de deltagende hold fodboldpigere fra SUB 09s fodboldhold, så de kunne lære deres klubs bedste kvindelige fodboldspillere lidt bedre at kende. 

Vejret var fint og deltagerene hyggede sig tydeligvis med at løse de sjove opgaver, som SUB 09 pigerne havde forberedt. Efter 2 timers aktiviteter kunne point tælles sammen fra de forskellige poster og vinderne fik overrakt velfortjente præmier. 

 

 

 

Se billeder fra dagen på dette link. 

Annoncesponfor for dette opslag er: