Referat jyllandsserie kvinder SUB09 - Støvring IF

Foto Elkurt Foto: Dagens hold for SUB09

SUB 09 – STØVRING 2-2 (1-1)

36 min. 1-1. Sandra Mathiassen (Ida Velling)

77.min. 2-2. Ida Velling (Sara Poulsen)

Årets sidste kamp sluttede med deling imod gæsterne fra Støvring. Dermed endte sæsonen med en flot og fortjent 4.plads.

Trods kampens ubetydelighed blev der gået til den fra begge sider på den ellers noget bløde og ujævne bane i Låstrup, og hvor det polerede fodboldspil blev svært at praktisere for nogle af holdene.

Heldigvis var vi indstillet på at slutte ordentligt af og især revanchere snitteren på 7-1 i Støvring tidligere på sæsonen. Og skulle kampen have haft en vinder, kunne der ikke have været indvendt noget imod, hvis vi havde fået alle 3 points. Både Ida og Kathrine ramte træværket, Sara og Kirsten headede begge et par gode muligheder forbi og over målet, og ved 2-2 slap Ida alene igennem med Støvrings keeper, som desværre diskede op med en fin fodparade.

Støvring kom i front efter allerede 4 min., da vi var lidt for uopmærksomme med opdækningen i feltet, men Sandra Mathiassen bragte balance i regnskabet, da hun var over riposten på Idas afslutning. 1.halvleg blev skæmmet af et uheld, da Kathrine trådte skævt ned og mærkede et smæld i knæet. Trods store smerter fik Kathrine sundet sig så meget på bænken, at hun ved hjælp af ”doktor” Povl Børges op-tapening kunne spille de sidste 15 min. Desværre går meldingen dagen derpå, at det ikke er helt godt. Men der krydses fingre for og ønskes god bedring til Kathrine.

2.halvleg bød også på to scoringer, hvor især Støvrings 1-2 scoring var en flot afslutning udefra. Ida udlignede med ca. et kvarter igen, da hun blev spillet fri af Sara og alene med keeperen udplacerede hende. Optakten var en duel på sidelinjen, hvor Støvrings back mente bolden havde været ude i hendes nærkamp med Sara. Om det var et forsøg på at slippe for den ulige løbeduel, skal være usagt, men bolden var hverken halvt eller helt ude, selvom hun efterfølgende ikke var enig i den vurdering fra kampens ellers meget kyndige og objektive linjevogter…

Det blev ikke til flere scoringer i kampen, og pigerne kan nu holde en velfortjent pause og skifte fodboldstøvlerne ud med indendørsskoene, indtil der kaldes til samling til forårssæsonen 2020.

Kirsten Rømer kom ind på venstrekanten i stedet for Kathrine og hev fortjent de fleste stemmer i hus, da dette skulle afgøres.

/Kristian Dam Kjær  

Annoncesponsor for dette opslag er: