Referat jyllandsserie kvinder B52 - SUB 09

B52 – SUB09  6-1 (3-1)

1-1  Ida Velling (str.11)

Sæsonens sidste udekamp blev ikke som håbet, selvom vi i omklædningsrummet alle var indstillet på at slutte sæsonen godt af trods resterende to kampe uden noget på spil.

Med tenniscifrene 6-1 blev vi overspillet og sat på plads af et motiveret og godt spillende B52-hold, som har et meget komplet hold med boldsikre, hurtige, bevægelige og fysisk stærke spillere, som er dygtige til at spille bolden på førsteberøringerne. Sammen med Støvring er B52 absolut de bedst spillende hold, selvom det ender med oprykning til Vorup.

Men i dagens kamp i Ålborg var vi også med til at gøre B52 gode, for vi sad alt for langt fra dem og investerede ikke nok i nærkampe og løb. Vi manglede lige den sidst gnist og intensitet.

Kampen var indledningsvis meget lige. Efter Ida Vellings udligning på straffespark, begået mod Kathrine Møller, havde vi et par gode muligheder for at bringe os i front, men i stedet kom B52 foran 2-1 på et straffespark for hands i feltet. Line Møller var i fuld længde og havde hånden på, men ikke nok til at forhindre bolden i at gå i mål. Efter 2-1 scoringen faldt vi mere sammen og samtidigt satte B52 kadencen op. I 2.halvleg havde vi 2-3 gode muligheder for reduceringer, men sejrens størrelse kan der ikke indvendes noget imod, for B52 var klart bedre end os på dagen, hvilket eksemplificeres ved, at keeper Line Møller efterfølgende blev kåret til dagens suverænt bedste.

Nu håber vi på, at vi i sæsonens sidste kamp på lørdag d.2/11 i Låstrup kan slutte godt af med en god kamp imod Støvring.

/Kristian Dam Kjær

 

Line Bach Møller blev kampens spiller.

Annoncesponsor for dette opslag er: