Træningsopstart i Borup Idrætsforening

Lørdag den 1. februar var der fælles standerhejsning for kvinderne i SUB 09 og for herreseniorspillerne på Borup Stadion i Låstrup. 

Borup Idrætsforenings formand Poul Johannesen bød velkommen til de 28 herrespillere og 12 damespillere, der var mødt op til sæsonstarten og til trænere og holdledere. En særlig velkomst til SUB09s nye træner Søren Offersen og gensyn med træner Niels Klausen, samt en varm velkomst til de nye spillere, der indtil videre er tiltrådt trupperne.

Poul Johannesen ønskede spillerne en god sæson og opfordrede dem til at deltage i idrætsforeningens generalforsamling mandag den 10. februar i klubhuset.

Traditionen tro skulle dannebrog til tops i flagstangen. Det plejer at være ældste og yngste spiller, der hjælpes med at hejse flaget. I dag var det de yngste spillere fra de 2 hold, der skulle hjælpes med at hejse flaget til tops. Julie Elkjær Hansen og August Mathiasen hjalp hinanden med at få flaget til tops.

Derefter var der en let omgang træning og lidt kamptræning på den regnbløde bane under ledelse af de respektive trænere.

Karin stod efter træningen klar i kantinen med aspargessuppe, bollesuppe og flutes, der varmede oven på en kold tur på grønsværen.

Holdene blev delt og trænerne tog over og gav, deres orientering om den kommende sæson.

Hos herrerne lagde Niels Klausen for. Klubben stiller hold i serie 3, serie 5 og i serie 6. Niels er førstevælger og bruger de spillere, der skal spille på førsteholdet. Han udtrykte ønske om, at spillerne prioriterer fodbolden højt og viser, at de vælger fodbolden, så der kan opnås stabilitet og fremgang på holdet. Han udtrykte desuden, at han havde en forventning om, at de spillere, der selv kunne tænke sig at spille på førsteholdet også følger træningen og melder afbud, hvis det undtagelsesvist ikke er muligt at komme til træning.

Der er nu 4 uger til træningslejren. 32 fodboldspillere har allerede meldt sig til, så de sidste skal skynde sig for at komme med. Der er 8 uger til turneringsstart, hvor lutter lokale hold skal mødes i en fantastisk pulje. Inden da er der planlagt 6 træningskampe, men flere kan komme til, hvis der er god opbakning til træningsaftenerne.  

 

Niels opfordrede fodboldspillerne til at deltage i klubbens sociale liv og give en hånd med, når klubben indkalder til fælles aktiviteter. Således afstemt på forventninger kunne spillerne fortsætte aftenen med årets første sociale arrangement. Når man nu alligevel er samlet, hvorfor så ikke dele en øl og få sig et slag rafling.

Borup Idrætsforening ønsker alle spillere en god sæson. Vel mødt til gode fodboldoplevelser i henholdsvis SUB09 og Borup Idrætsforening.

Niels Klausen inspicerer tropperne, mens Karins suppe blev indtaget. 

Se billeder fra træningsopstart på dette link.

Annoncesponsor for dette opslag er: