Referat Fjends Cup Borup IF - Skals

Borup IF spillede tirsdag aften en afgørende kamp mod Skals i puljens sidste kamp ved Fjends Cup i Sparkær. I Fjends Cup havde Borup efter 2 kampe og 3 point, bragt sig i en situation, hvor de skulle have point med fra dagens kamp for stadig at hilde håbet om en semifinale i live.

Borup holdet stillede stærkeste opstilling var fra start tændte og klar. Frederik Hvid fik efter 2 min en kæmpe chance foran mål, men desværre fik han ikke helt ramt den ordentlig. Borup kommer rigtig godt igang og får spillet bolden rigtig fint rundt, samt finder vores medspillere godt i mellemrummet mellem Skals midtbane og forsvar. 

Det blev til flere gode chancer for Borup, med blandt andet en chance til Anders Tougaard helt fri foran kassen, men heller ikke her vil bolden ind. Dog skulle han tage revanche lidt tid efter. En bold bliver lagt i dybden, hvor Skals målmand Nicklas og forsvar Kim Sommer går galt af hinanden. Tougaard ser det med det samme og presser Kim Sommer til et sammenstød med målmanden, hvor Anders opsnapper bolden og kan sparke bolden sikkert i mål til 1-0.

Desværre for Borup holdet får vi et gult kort til Mathias Dalsgaard lige før pausefløjtet som gør, at vi i starten af anden halvleg bliver presset hårdt af Skals holdet. Vi bliver fuldtallige igen men presset forsætter for Skals, der efterhånden var kommet op i gear. Det resultere i et mål, efter et indlæg hvor Borups forsvar går galt af hinanden. Mikkel Boi scorer et flot mål på noget, der lignede et saksespark.

Kampen ender 1-1 og nu ventede man bare på resultatet i den anden kamp i puljen mellem Sparkær Og Feldborg/Haderup. Heldigvis falder resultatet ud til Borups fordel med en 3-2 sejr til Sparkær, som betyder vi går videre til semifinalen med 4 point på anden pladsen.

Modstanderen i semifinalen bliver Stoholm, som vi spiller imod torsdag aften kl. 19 i Sparkær. Vi håber forsat på en masse opbakning til kampen fra alle vores trofaste fans.

Følge med i nyhederne fra Fjends Cup via dette link.

Se flere fotos af kampens spillere via dette link. 

Herover foto af Borups unge målmand August Mathiassen, der stod en rigtig god kamp.

Annoncesponsor for dette opslag er: