Referat serie 5 - Hersom-Bjerregrav - Borup IF

Referat serie 5 - Hersom-Bjerregrav - Borup IF

Slutresultatet 2-2 5min.

1-0 hersom 15.min

2-0 hersom 74min

2-1 målscore Rasmus Abildskov 83.min

2-2 mark vad (straffe)

Borup startede kampen noget nervøst hvor spillet ikke rigtigt hang sammen i de første 15min. Det resulterede også i, at Hersom fik 2 mål i de første kvarter. Begge mål var på forsvarsfejl grundet dårlig kommunikation og dårlige clearinger.

Efter en ændring på midtbanen efter 15 min. fik Borup fat i spillet. Bolden begyndte og gøre arbejdet og Borup kom frem til nogle gode chancer. Mark vad, Magnus Elkjær og Alfred Mikkelsen fik alle sammen trykket af fra distancen dog uden den helt store præcision.

I halvlegen blev der skiftet et par stykker og Borup fortsatte hvor de slap fra 1. Halvleg med og kontrollere spillet. Hersom faldt langt tilbage og Borup skabte den ene chance efter den anden. Reduceringen kom med godt 15 min. Tilbage, hvor Carsten Gundersen tog et godt løb på kanten og moslede sig igennem på rigtig Gundersen maner og fik den lagt ind i feltet, hvor en dårlig forsvarsaktion resulterede i bolden endte ved Rasmus som kunne score i tomt mål.

Det gav gejsten til at forsætte og Borup klemte endnu mere på. Med 6 min. igen fik Borup straffe da Magnus Elkjær blev fældet i feltet og fik et fortjent straffe. Mark Vad gik frem til pletten og sendte den i kassen. 2-2. Borup blev ved de sidste 5 min. men endte med det uafgjorte resultat. En god første kamp efter corona pausen. Borup havde fortjente sejren i og med et par rigtig gode præstationer af de 3 debutanter Alfred Mikkelsen, Magnus Elkjær og Malthe Trinderup.

Næste kamp er hjemme den 21. juni, kl. 1600, hvor Kvik IF kommer på besøg.

Annoncesponsor for dette opslag er: