Sydbank Pokalen hjemmekamp tirsdag den 16. juni kl. 1900

Borup Idrætsforening er i år tilmeldt Sydbank Pokalturneringen i fodbold. Efter sejr mod Hersom/Bjerregrav IF i første runde, skal holdet nu møde Helsted fra serie 1 på hjemmebane i Låstrup tirsdag den 16. juni kl. 1900. 

Vejrudsigten siger perfekt fodboldvejr. Varmt, solrigt og næsten vindstille vejr og så fodbold på Borup Stadion i Låstrup. Det bliver den perfekte kulisse til pokalkampen. På papiret en svær modstander, så vores lokale drenge får brug for al den opbakning, der kan skrabes sammen. Der er jo igen åbnet for tilskuere til fodbold, så vi opfordrer til, at vores lokale borgere kommer ud i det gode vejr og følger fodboldkampen fra sidelinjen. 

En betingelse for at have tilskuere til kampen er, at publikum sidder ned. Tilskuere opfordres derfor til at tage egene stole med til fodbold. 

Normalt er det gratis at se fodbold i Borup IF. Under pokalkampene er det imidlertid holdene, der i fællesskab aftaler, om der skal opkræves entré. Det er endnu uafklaret, så tilskuere bedes være beredte på, at der opkræves entré, hvis vores modstandere kræver det.  

Kantinen havde til forårssæsonen forberedt at sælge fadøl. Det har ikke været muligt på grund af nedlukning af alle aktiviteter. I morgen tager vi hævn og slår spunsen af et fadølsanker. Der sælges fadøl og frankfurtere til den favorable pris af en flad halvtreller. Fadøl kan skiftes ud med ½ liter sodavand, hvis det ønskes. 

Vi håber på god opbakning til kampen. Vel mødt til endnu gode fodboldoplevelser i Borup Idrætsforening. 

Annoncesponsor for dette opslag er: