Kampprogram serie 3 Borup IF - Bjerringbro

Velkommen på Borup stadion til trænere, spillere og tilskuere!

Kampen om revanche: Borup skal i dag møde mandskabet fra Bjerringbro, som Borup tabte 3-0 til i første opgør. En kamp hvor Borup lavede personlige fejl som var skyld i dette resultat. Der skal der heller ikke være nogen tvivl om, at Bjerringbro er et godt mandskab, og har en rigtig god offensiv.

Borup har været flyvende resultatmæssigt de sidste kampe. Det er blevet til fire sejre på stribe, så Borup holdet går ind til kampen med en masse tro på sig selv. Spillet har ikke været lige flot altid, men fighten har ikke været til at tage fejl af, hvor Borup har givet alt. Det er helt sikkert det Borup skal have med til denne kamp også, hvis de har forhåbninger om at skulle slå Bjerringbro og hænge med i toppen.

Både Borup og Bjerringbro kan med en sejr holde liv i håbet, om at komme op på andenpladsen, og dermed spille med om oprykning, da der ikke er langt op til Ulbjerg, som skal møde et presset Nørremarken mandskab der skal have point på kontoen denne weekend. Derfor vil begge hold uden tvivl også gå efter sejren.

Holdet til dagens kamp, er stort set uændret. Det eneste er at Anders er tilbage i truppen efter sin hjernerystelse.

Forventningerne til dagens kamp, er at Borup fortsætter med de gode takter fra de sidste par kampe af. Denne kamp er lidt anderledes end de sidste, da det er en svære modstander. Så Borup skal være helt klar til denne kamp, da de uden tvivl vil blive presset.

Borup skal stå sammen som et hold, og kæmpe til det allersidste for at snuppe de tre point i dag. Så vil puljen blive rigtig spændene med de sidste kampe taget i betragtning.

Borup IF ønsker hermed go’ kamp

Der er igen fadøl og frankfurtere på menuen, så kom og støt vores unge spillere til 3 af de dyre point. Det er lettere med opbakning fra vores trofaste publikum. Serie 5 spiller mod Gedsted/Fjelsø kl. 1530, så mulighed for en god fodboldeftermiddag på stadion.

Se hele kampprogrammet via dette link.

Annoncesponsor for dette opslag er: