Kampprogram serie 3 Borup IF - Løgstrup-Ravnsbjerg

Velkommen på Borup stadion til trænere, spillere og tilskuere!

Kampen om revanche: Borup skal i dag møde mandskabet fra Løgstrup, hvor Borup har en revanche til gode. Borup tabte det omvendte opgør 2-1 på Seier Park, som nok må betegnes som Borups dårligste kamp i denne sæson. Spillet fungerede slet ikke for Borup, og var langt fra selv tilfredse med resultatet. Derfor skal der andre boller på suppen til dagens kamp, for at få en sejr og dermed være sikret i serie 3. Med henblik på det senest spil Borup har leveret, er det i den grad også mulig med en sejr, da Borup holdet har været virkelig vel spillende de sidste mange kampe. Det rakte dog ikke til en sejr mod Bjerringbro i sidste weekend, hvor Borup tabte 1-2. De var dog med hele vejen, og kunne nemt have taget sejren.

Løgstrup har alt at spille for i dagens kamp, da det er meget tæt i bunden af tabellen. Så de vil uden tvivl gå efter sejren, da det vil kunne give lidt luft ned til stregen. En sejr til Borup ville betyde at man stadig er med i toppen, og måske en mulig andenplads, da Ulbjerg og Bjerringbro mødes lørdag, og næste weekend byder Borup Ulbjerg op til dans. Så der er stadig en chance!

Holdet til dagens kamp, er der foretaget et par ændringer, da Peter Lund fik rødt kort mod Bjerringbro. Derfor er Magnus Dahl hentet ind. Derudover har Borup trukket en kanin op ad hatten, da Patrick Thorsager er at finde i startopstillingen. Anders Tougaard og Magnus Nielsen er stadig skadet.

Forventningerne til dagens kamp, er at Borup fortsætter med de gode takter fra de sidste par kampe af. Bringer den sammen fight og vilje, som holdet havde i kampen mod Bjerringbro, da der virkelig blevet gået til stålet.

Borup skal have deres spil med fra sidste kampe, for så er der massere af muligheder for at få de tre point i dette opgør!

Borup IF ønsker hermed go’ kamp

Der serveres igen fadøl og frankfurtere fra udendørs bod under halvtaget, og der er U16 pigefodbold kl. 1600. Dermed er der igen god mulighed for en fantastisk fodboldeftermiddag på Borup Stadion i Låstrup. 

Se hele kampprogrammet via dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: