Referat Borup IF serie 5 hjemme mod Fjelsø-Gedsted IF

Serie 5 forårssæson startede op 2. påskedag i blæsende omgivelser på Borup stadion hvor modstanderen var Fjelsø/Gedsted.

Borup stillede noget der lignede det yngste serie 5 mandskab i nyere tid hvor alle de unge kræfter fik vist sig godt frem.

Borup startede bedst ud i kampen hvor de fik sat sig på spillet og turde spille bolden rundt i kæderne og tvang Fjelsø/Gedsted langt tilbage på banen. Efter 20min spil kom første mål i kampen via et godt indlæg fra Jeppe Bleicken på højre kanten ind i feltet hvor Mark Vad gjorde det 1-0 med en sikker inderside.

Små 10min senere blev det 2-0 til Borup, igen et gennembrud på højre kanten hvor indlægget havnede ved Fjelsø/Gedsted målmanden som prøvede at gribe den, men bolden gled igennem handskerne og endte ved Mark Vad, som kunne sparke bolden i tomt mål.

Halvlegen sluttede 2-0.

Anden halvleg fik Borup modvinden at føle, men det skræmte ikke spillerne. Borup forsatte det gode spil, hvor der ikke gik lang tid før Mark Vad fuldendte sit hattrick da han med en tør afslutning sparkede den ind efter en forsvarsfejl.

Selvom om Borup var kommet solidt foran, forsatte de det gode spil, og det blev også 4, og 5-0 til Borup. Lasse Braad udnyttede en straffespark og gjorde det til 4-0. og Marcus Enevoldsen gjorde det til 5-0 via et rigtigt slidermål, hvor han fuldender sin drible tur med et flot mål. Fjelsø/Gedsted fik muligheden for at pynte lidt på resultatet. da de fik tilkendt et tvivlsomt straffespark, men det blev brændt på det skammeligste, da det blev sparket langt over/forbi mål.

I slutfasen fik Borup lige et mål mere at gå hjem på, da Magnus Elkjær scorede via en tunnel gennem benene på målmanden. Så slutresultatet blev 6-0 til Borup, som fulgte op på serie 3 fine start på sæsonen. Stor ros til det unge hold, som spillede en rigtig god kamp.

Kampens spiller: Alfred Mikkelsen.