Referat serie 5 - Nørager - Borup IF

Serie 5 har fået en forrygende start på sæsonen. Efter den store sejr i premieren skulle man møde Nørager i en svær udekamp. Og ja det blev en svær kamp, hvor det også var en del ændring. Bl.a. stod Mikkel Panda og Flemming Lund og styrede fra sidelinjen da Steffen Frederiksen var med førsteholdet.

Nørager havde mest spil, men Borup mandskabet med Kåre Elkjær tilbage i målet stod fornuftig, og når det kneb diskede Kåre op med et par super redninger. Det kneb at få sat noget offensiv sammen, og 1. halvleg endte faktisk uden en reel chance, kun et par halvhjertede forsøg.

Anden halvleg startede bedre. Efter et par omrokeringer fik holdet også tilspillet sig en kæmpe chance, da Carsten Gundersen fandt en hel fri Jeppe Bleicken, der dog helt fri headede ved siden af målet.

Men ellers blev det en forsvarskamp, hvor flere af spillede hang på pumperne. Sågar var en spiller ude for at kaste op. I det 30. minut slog holdet contra, Jeppe fandt Carsten, der løb igennem og blev hægtet i feltet. Lasse Braad scorede sikkert på det efterfølgende straffespark.

De sidste minutter blev et stort pres mod Borup, men Kåre sikrede sejren med en feberredning sidst i kampen.

Jakob Svendsen gjorde det godt på midtbanen, men dagens feberredning blev Kåre valgt som kampens spiller.

Annoncesponsor for dette opslag er: