Borgermøde i Låstrup Forsamlingshus 2021

Formand Ole Pedersen bød de 55 fremmødte borgere velkommen til generalforsamling og borgermøde i Låstrup Forsamlingshus mandag aften. Aftenen startede traditionen tro med fællesspisning, hvor formanden præsenterede "Aalborg Herreret" for byens borgere. Maden tilberedt af forsamlingshusets bestyrelse var dog ifølge formanden en tilsnigelse, for de kvindelige medlemmer af bestyrelsen havde tilsat en salat til retten, og det hører sig ikke hjemme. 

Der var dog ros til den samlede ret, som senere på aftenen blev suppleret med kassererens hjemmelavede æblekage til kaffen. 

Nu var gæsterne jo ikke kun kommet for at spise, så de måtte også lægge øre til forsamlingshusets generalforsamling og efterfølgende borgermøde, hvor byens foreninger fortalte om årets gang under corona. 

Nye i forsamlingshusets bestyrelse er Lars Larsen og Henning Laustsen, der afløser henholdsvis Ole Pedersen og Rasmus Nørgaard Nielsen. De har begge taget deres 8 år i bestyrelsen og lader sig afløse. 

Under borgermødet blev Poul Johannessen valgt til Vibland som afløser for Jeanette Damgaard, og Bent Krogh Christensen afløser Per Damgaard som talsmand for Enghaven, og tildrager sig dermed en post i Låstrup Lokalråd. 

Se fyldigt referat fra generalforsamling og borgermøde via dette link.