Referat Borup IF serie 3 hjemme mod Skals FF

Borup tabte lokalderbyet i søndags hjemme mod Skals med 1-0 efter samme cifre.

Et resultat som var misvisende, men Borup kendte ikke deres besøgstid og så blev holdet bortdømt midt i 1 halvleg, hvor man blev snydt for et kæmpe straffespark som burde have givet et gul/rødt kort til Skals målmanden.  Dommeren så ikke forseelsen og dermed var hans fløjte tavs.

Skals startede bedst og kom foran allerede efter 5 minutter på et flot hovedstød af Kim Bager. Borup forsvaret havde sin tummel med netop denne herre i Skals angrebet. Langsomt fik Borup dog arbejdet sig ind i kampen selv om Skals tilkæmpede sig en friløber, som August tog sig af. Det skal dog siges, at Skals spilleren var flere meter offside, så det havde ingen betydning haft.

Så var det Borup, der havde et hav af halve som store chancer. I det 20. min kom en situation, som vil blive snakket om i lang tid. Johan Nielsen blev spillet total blank med Skals nye unge målmand Mikkel King, Johan driblede udenom ham, og da han skulle trille bolden i mål blev han hægtet bagfra af målmanden. Ifølge hjemmepublikum var det århundredets straffespark, som blev overset af dommeren, hvor Mikkel King også var heldigt med ikke at få et gul/rødt kort.

Mikkel fik åbenbart vinger af situation, for han havde flere store redninger efter den situation.

Det blev ved 0-1 ved halvleg.

I anden halvleg fik Skals lukket lidt bedre af i starten, men Borup sad på spillet. Langsomt blev det unge Skals hold møre, og måtte trække 2 gule kort. Herefter fulgte en periode med 5 kæmpe chancer til Borup i kampens sidste 20 min, hvor Alfred Mikkelsen, Magnus Elkjær, Christian Malik, Christopher Domino og Johan Nielsen havde chancer, som burde have sikkert sig de 3 points. Ikke mens Johan Nielsens chance var en 100% chance, som skulle have været i mål. Alfred fandt ham på fremragende vis foran et tomt mål i sidste sekund. Men stolpen stod i vejen, så det blev stolpe ud til stor ærgrelse for hjemmeholdet og de mange tilskuere, der havde taget turen til Borup Stadion for at støtte holdet.  

Det skal siges at Skals også havde et par contra chancer, som en træt en mands hær Kim Bager ikke fik noget ud af, men Skals kunne juble vildt, da dommerens fløjte lyd.

Dagens spiller for Borup var Anders Tougård.

Fra Skals må det blive den unge målmand Mikkel King i hård konkurrence med Kim bager. Borup kan revanchere sig onsdag mod Ulbjerg

Annoncesponsor for dette opslag er: