Referat Borup IF serie 3 hjemme mod Ulbjerg IF

Aftenens lokalopgør hjemme imod Ulbjerg endte med en skuffende, men fortjent sejr til gæsterne.

Hvor vi i søndagens nederlag hjemme imod Skals burde have vundet, kunne der ikke endevendes noget imod Ulbjergs sejr.

Selvom vi var ramt af et par skader og afbud i midterforsvaret, var det alligevel et slagkraftigt hold, som der blev sendt på banen i det triste og regnvejrsfulde augustvejr. Desværre var vi endnu engang ikke klar fra start, og det straffer Ulbjergs Anders Sørensen, da han efter 45 sekunder opfanger en sløset tilbagelægning til August Ivik i målet, og sikkert sparker bolden i mål. Det var noget af en våd klud i ansigtet og ikke den start, som vi havde brug for. Ulbjerg har notorisk et godt tag på Borup med rutinerede og kloge spillere, som står godt på banen, når de først kommer foran.

I løbet af første halvleg må Peter Lund udgå med en skade, og det der skabes offensivt fra vores side, er kun sporadiske forsøg, som ikke volder Morten Kjølhede i Ulbjerg-målet problemer.

2.halvleg bliver bedre, men spillet er usammenhængende, og den sidste tro og energi mangler. Efter en god periode, hvor vi ligner et hold, som er på vej tilbage kampen, straffer Ulbjerg os på en omstilling i det 53.min. ved Kasper Ambrosius. En situation hvor der igen ikke var fokus på opdækningen.

Vi forsøgte at presse på og skabte et par enkelte gode chancer den resterende del af kampen, og selvom Magnus Elkjær blev snydt for et tydeligt straffespark, kunne vi ikke tillade os at brokke os over hverken dommer Karsten Toft eller nederlaget.

Det er blevet hverdag igen ovenpå Fjends Cup-succesen, men der er ikke andet for end at tage arbejdshandskerne på og få lidt tro på tingene igen. Enkelte spillere er stoppet og nye unge spillere er kommet op, og med så ungt et hold i Borup, vil der komme et par udsving undervejs. Lige nu halter det med at score mål, men vi satser stærkt på, at vi får hul på bylden på lørdag i Rosendal.

Arbejdsivrige og utrættelige Anders Tougård løb fortjent med Man Of The Match-titlen, men også de unge knægte, Malthe Trinderup og Alfreds Lyngsø Mikkelsen hev velfortjente stemmer hjem.

/Krudt

Annoncesponsor for dette opslag er: