Referat Borup IF serie 3 ude mod IK Rosendal

Lørdag eftermiddag kunne vi endelig sætte 3 points på kontoen med en 1-0 sejr i Rosendal. Spillet var ikke det kønneste fra nogen af holdene, men det skal ikke fjerne glæden ved den tiltrængte sejr.

Kampens første kvarter var livlig og underholdende med store chancer i begge ender. Allerede i første minut redder August Ivik en friløber, men blot 4 minutter senere bringer Alfreds Lyngsø Mikkelsen os foran på Johan Nielsens indlæg. Blot 5 minutter kunne Frederik Hvid have øget føringen på straffespark, men han brændte desværre fra 11-meter pletten ved at ramme foden af højre stolpe. Frederik, som er flyttet til Esbjerg, har lovet at give et nap med i de weekender, hvor han er hjemme på egnen, og med hans tilstedeværelse på banen kom der lidt tiltrængt rutine på holdet.

Ovenpå den livlige start faldt tempoet i kampen og med sporadiske chancer til begge hold, hvor vi generelt var bedst og mest på bolden. Angrebsmæssigt manglede vi lige den sidste snert og kynisme i de afgørende sekvenser, for der var adskillige tilløb til at lukke kampen.

Men i en uskønne og rodet affære var det August Ivik, som var suverænt bedste mand, da han diskede op med 4-5 vigtige redninger, som ikke tillod Rosendal at komme tilbage i kampen.

Endnu engang var det en fornøjelse at se så mange Borup-tilhængere tage køreturen til en udebanekamp. Skønt med så stor opbakning og interesse for holdet og de unge knægte.

/Krudt

Annoncesponsor for dette opslag er: