SUB 09 forlængere trænerkontrakt med Chris Muomaife

Dameudvalget I SUB 09 offentliggjorde til årets afslutningsfest den 13. november, at klubsamarbejdet SUB09 med kvinderne fra Skals FF, Ulbjerg IF og Borup IF har forlænget trænerkontrakten endnu et år med Chris Muomaife.

Chris fortalte SUB 09 Jyllandsserieholdet efter den sidste kamp i efterårssæsonen hjemme mod Mejrup GU, at han forlængede kontakten med klubben. Det var der stor begejstring og jubel over i omklædningsrummet.

Førsteholdet spillede i forårssæsonen i Serie 1, efter holdet rykkede ned i efterårssæsonen 2020. Målet med forårssæsonen var selvfølgelig at rykke op i Jyllandsserien igen. Det blev en realitet i sæsonens andensidste kamp mod ØK trods forårssæsonens første nederlag.

Efterårssæsonen har både for Jyllandsserieholdet og 7-mandsholdet ført til sejre og nederlag, men det har været en god sæson for begge hold. Sæsonen har også budt 5-6 nye og gamle spillere velkommen i klubben, hvilket vi alle i SUB 09 er glade for.

Dameudvalget i SUB 09 glæder sig til endnu en sæson med Chris i trænertøjet, og vi ses til træningsopstart i Ulbjerg IF i starten af februar, dato offentliggøres senere.

Annoncesponsor for dette opslag er: