Referat Borup IF serie 3 ude mod Aars

Med 1-1 i fredagens udekamp imod Aars kunne vi være mest tilfredse med resultatet, da hjemmeholdet kampen igennem spillede bedst og producerede de fleste og de største chancer. Bl.a. tillod de sig i det 53.min. ved deres 1-0 føring at misbruge fra 11-meter pletten, da forsøget blev sendt langt over målet.

Aars kom på 1-0 efter en lille halv time på en dybdebold, som blev sparket under August Ivik.

Aars havde fine muligheder for yderligere scoringer, men endnu engang kunne vi prise os lykkelig over August Ivik i målet, som reddede den ene store chance efter den anden. August er kun 18 år, men har stort potentiale til at udvikle sig yderligere, og her i efteråret har han været en vigtig sidste skanse.

Udligningen kom efter en times spil, da Magnus Nielsen headede Christian Maliks hjørnespark i en bue over keeperen.

Først til sidst i kampen begyndte vi for alvor at røre på os, og Alfred Lyngsø Mikkelsen havde en gylden mulighed for at afgøre kampen, men fik ikke præcision nok på sin afslutning. Havde vi scoret på den chance og vundet kampen, ville det have været et mindre tyveri.

Alle 14 spillere rejste sig fra den skuffende præstation i mandags i Doense og udviste denne fredag den helt rette indstilling, selvom spillet ikke var prangende.

Lige for tiden halter vi spillemæssigt, og kan slet ikke finde flow og hurtige spil, som vi viste i foråret og under Fjends Cup. Vi har sagt farvel til Frederik Hvid og Mathias Dalsgaard, og har måttet undvære Tobias ”Bøf”, Peter Lund, Aske Vendelboe, Christopher Domino og Joachim Hvid nærmest alle kampe. Det har betydet lidt ustabilitet og nye uvante pladser til nogle spillere. Derudover er der selvfølgelig de obligatoriske afbud, som vi lidt sårbare overfor lige pt., fordi der er for mange ændringer fra kamp til kamp. Heldigvis er unge folk som Malthe Trinderup, Alfred Lyngsø Mikkelsen, Mads Svendsen og brødrene Magnus og Henry Elkjær Jensen nye spillere i truppen, så der er masser af tro på tilværelsen og vi skal bare knokle videre. Ydermere blev der i fredags givet debut til Carsten Gundersen, som kom med en energi og vilje, som var en fornøjelse at se på.

Vi kommer til at kæmpe for overlevelsen i en meget svær pulje, hvor det umiddelbart ser ud til, at alle hold er i stand til at besejre hinanden, og hvor det er dagsformen, som bliver afgørende for de enkelte kampe.

August Ivik blev fortjent kampens spiller i Aars, men også debutant Carsten Gundersen fik en god håndfuld stemmer.

/Krudt

Annoncesponsor for dette opslag er: