Byfesten i Låstrup bød på bilorientering og grillfest torsdag aften

Vejret var fantastisk til udendørs aktivitet og grillfest, så byfesten i Låstrup havde alle odds for at få en god aften, og det blev i sandhed en god aften med et godt bilorienteringsløb og en god grillfest.

Der var travlt blandt de mange frivillige, som skulle hjælpe med bilorienteringsløbet. 10 poster og 4 ekstraposter skulle være på plads kl. 1730, hvor de første biler kørte ud til posterne i Skals, Skringstrup, Borup og Låstrup.

Posterne bød på sjove opgaver som cykelringridning, blanding af farver til en regnbue, Mastermind med farvede sten, æggekast og andre sjove opgaver for hele familien. Som det fremgår, lagde flere af opgaverne sig op af byfestens tema som jo er color. På turen var der mulighed for at indsamle bankotal til en særskilt konkurrence om banko. Både for børn og for voksne. I alt deltog 26 biler i bilorienteringsløbet.

Efter afsluttet tur rundt i omegnene skulle resultaterne gøres op. Traditionen tro var der grillfest i ventetiden. Træner Kristian Kjær og Thomas Mikkelsen havde travlt ved idrætsforenings griller, hvor der blev grillet steaks og frankfurtere til den store guldmedalje. 136 menuer blev der grillet kød til, så det var en stor aften i byfestteltets køkken. Ud over kød var der kartofler, flutes, pommes frites og salat, så ingen gik sultne fra fadet til den grillfest.

Thomas Mikkelsen og Kristian Kjær var aftenens grillmestre og gjorde det med bravour.

Da resultaterne var gjort op var det tid til præmieoverrækkelse.

Bilfeltets nummer sjok med erfarne kvinder fra Låstrupvej fik overrakt deres trøstepræmie. Holdet består af Lena, Jonna og Inger

2 købmandskurve blev gjort klar til de 2 bedste hold. 

 2. pladsen gik til holdet med navnet ”Team FC Ged” med Jeppe Ølgaard, Annika Knudsen, Jasmin Troelsen og Magnus Nielsen som deltagere.

Førstepladsen gik til holdet med navnet ”Team Johan er lækker” med Nino Salah, Vincent de Jonge, Frederik Møller og Johan Nielsen som deltagere.

Der var klapsalver til de vindende hold.

Byfestudvalgets formand Henriette Mikkelsen oplyste aftenens gæster om de kommende dages byfest. Fredag aften byder på fodbold på stadion, kæmpe bankospil i Låstrup Forsamlingshus og mad fra byfestteltet og endelig er der rafleturnering.

En kæmpe tak til udvalget bag bilorienteringsløbet og til de mange frivillige på poster, i køkken og bag grillfesten. Uden alle de frivillige ville vi ikke kunne køre en byfest som den i Låstrup. Tak for jer.

Se video fra aftenens opgaver på facebook via dette link. 

Se mange flere billeder fra Jacob Thorup Kjærsgaard via dette link. 

Her ses frivillige bag bilorienteringsløb og byfest.