Fodboldopstart 3-7 årige børn - efterår 2023

Opstart af Mikrofodbold i efteråret. 

Torsdag den 17. august, kl. 1700 er trænerne igen klar til at tage imod de yngste fodboldspillere fra 3 til 7 år på fodboldstadion i Låstrup, Låstrupbakken 10, 8832 Skals.

Træneren er igen i år Sara Ambrosius. Hun og bestyrelsen håber på god opbakning fra hele egnens børn. Det er ikke en forudsætning, at man kan spille fodbold for at deltage. Det sociale ved at mødes og gå til en holdsport er mindst lige så vigtigt i Borup Idrætsforening. Så kan det med fodbolden kan komme hen ad vejen. 

Vi lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå til fodbold, og når det så er sundt samtidig, så kan man slå 2 fluer med ét smæk. Der er altid kaffe til forældrene i klubhuset, og det er selvfølgelig i orden, at man overværer træningen fra sidelinjen. 

Medlemmerne af Borup Idrætsforening kan frit bruge vores faciliteter, så er der brug for et sted til en børnefødselsdag eller et klassearrangement, så kan vores faciliteter og klubhus lånes til formålet. Dog kommer fodboldarrangementer altid i første række. Har du sådanne ønsker, så kontakt én fra bestyrelsen eller trænerne. 

Vel mødt til sunde og sjove timer på Borup Stadion i Låstrup. 

se billeder fra tidligere børnetræning via dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: