Godt heppekor for hærvejscyklisterne i Låstrup

Fjordklyngen var vært ved gratis rundstykker og kaffe til de 40 deltagere i Låstrups heppekor for de mange Mountainbike-cykelryttere, der cyklede fra Fjordklyngen til Viborg lørdag den 24. juni 2023. Cykelruten er 85 km lang. I Låstrup havde rytterne ca. tilbagelagt 30 kilometer, så der var lang vej hjem. I Fjordklyngen var der depoter i Nr. Rind og i Skals. I Låstrup var der derfor kun mad og drikke til heppekoret, men de mødte så til gengæld talrigt op og heppede af alle kræfter. 

Ud over heppekor var der musik og flag til cyklisterne. Desuden var der sæbeboblemaskiner stillet op langs vejen. 

Borup Idrætsforenings fadølsbar var i dagens anledning flyttet til pladsen ved forsamlingshuset, hvor heppekoret tog opstilling. Det ugentlige møde i Informationscenteret i Enghaven var denne dag flyttet til forsamlingshuset, så alle var sammen om at heppe. 

Det var tydeligt, at cyklisterne fik ekstra kræfter af aktiviteten ved forsamlingshuset. Der blev klappet begge veje og cyklisterne kunne fortsætte med fornyet energi videre på ruten. 

Ruten gennem Fjordklyngen cykles for kun 3. gang. Ruten er allerede blevet så populær, at det var den først udsolgte rute af de 11 ruter, der kan vælges. 364 cyklister var der plads til i år. Heraf 41 kvinder. 1 deltager var under 19 år og de 2 ældste var over 70. Der var derfor stor aldersspredning på deltagerne. 

Tak til de mange lokale borgere, der mødte op for at heppe på cyklisterne. 

Låstrup går nu ind i byfestugen, så allerede på tirsdag er der mulighed for at mødes til fælles hygge igen. Det er til foredraget med fodboldeksperten Morten Bruun i byfestteltet, hvor der er mulighed for at forhåndsbestille flæskestegssandwich. Se opslag om arrangementet via dette link. 

Se flere billeder fra arrangementet via dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: