Referat serie 2 Bjerringbro If - Borup IF

 

 

Det blev desværre til et utroligt ærgerligt og bittert nederlag til 2.plads-rangerede Bjerringbro, som dybt inde i dommerens overtid satte sejrsmålet til 2-1 ind. En scoring som gjorde ondt på udeholdet, som mindst have fortjent det ene point.

Derudover ville vi meget gerne have taget point fra hjemmeholdet, som før og under kampen var ganske usympatiske og arrogante. Indledningsvis havde de op til kampen besluttet at spille på kunstgræs, selvom den skulle afvikles på deres græsbane. Der kom den ene dårlig undskyldning efter den anden, selvom vi protesterede. Men reglerne hos DBU tillader åbenbart, at et hjemmehold kan gøre som de lyster, uden at man kan gøre noget som udehold. Hvilket vi også oplevede, da vi ønskede at flytte en kamp imod Hersom/Bjerregrav tidligere på sæsonen. Men det er måske de ufine metoder, man skal vænne sig til, når man kommer længere op i serierækkerne. Dog har vi et par ekstra punkter nu til delegeret møde i DBU/JBU…

Men tilbage til det, som det handler om, og så må jeg parkere min skuffelse og frustration over Bjerringbros spillere og ledere. Vi valgte dog at tolke Bjerringbros behov for at spille på kunst, som et tegn på respekt for os, og at de ikke turde udfordre os på græs.

Vi fik en drømmestart, da brødrene Elkjær efter 2 minutter drev gæk med forsvaret og bragte os i front med Magnus som afslutter og Henry som oplægger.

Kort tid efter må Alfred Lyngsø Mikkelsen desværre udgå, da skaden fra Fårvangskampen sprang op. Bedre blev det ikke, da Alex Lund måtte humpe ud efter 25 minutter, for der mistede vi vores dirigent inde på banen.

Dog blev vi ved med at være farlige og havde et par farlige afslutninger. Dog redder August også et par stykker i den anden ende.

I pausen sad vi med en god fornemmelse, men anden halvleg foregik mest på Bjerringbros præmisser. De trykkede godt på og August redder flot et par gange. Vi får ikke selv skab så meget, og tilmed må Kasper Ambrosius udgå med et par ømme ribben, som havde holdt ham ude de sidste par uger efter et ordentligt tryk.

Bjerringbros udligning efter 63.minutter var i orden efter spil og chancer. Dog får vi fat i spillet igen, og da Bjerringbros Peter Vammen brokker sig til dobbelt gult og dermed et dumt rødt kort, får vi skabt et par rigtigt store chancer. Først en giga chance til Steffen Frederiksen inde foran mål, og dernæst to gode muligheder til Malthe Trinderup.

Vi sad på det i overtallet, men gult kort til Jannick Thorsager og Steffen Frederiksen gav Bjerringbro gav pludseligt overtaget til Bjerringbro i den 12.minutter lange overtid🤔🤔 Og det udnyttede de!

Kampens spiller blev fortjent August Ivik.

Vi havde fortjent bedre, og spillerne sad også og var trætte af det, indtil Marcus Enevoldsen kom med en kasse afskeds-øl, da han spillede sin sidste kamp i Borup-trøjen for denne gang, inden den står på rejse til Australien i et års tid.

/Krudt

Malthe Trinderup skiftes ind.

Se flere billeder fra kampen via dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: