Stadion og byfesttelt meldes klar til byfesten i Låstrup i uge 27

 Låstrup og Borup Idrætsforenings frivillige hjælpere var kaldt til samling til mini arbejdsdag fredag eftermiddag og til teltrejsning lørdag formiddag. 30 frivillige hjælpere bød ind på opgaverne, hvor stadion blev gjort klar til sankthansaften søndag den 23. juni og til byfesten i uge 27. 

Græsrabatter blev trimmet, målnet skiftet, klubhus ryddet op, og heksen blev gjort klar til sankthans. Vejrudsigtens varsel om store mængder regn lørdag gjorde, at teltudvalget flyttede teltrejsning til fredag aften i stedet for lørdag morgen. Lørdag morgen fortsatte de frivillige med at bygge køkken, flytte borde og stole, lave velkomstportal og sætte byens byfestlogo op. Desuden blev der etableret lys og udsmykning i byfestens tema "Camping" tog sin begyndelse. 

Fantastisk arbejde af de mange frivillige gør, at byfestudvalget nu kan melde stadion klar til byfesten. Udsmykningsudvalget har nu rammerne klar til færdiggørelse af deres del af udsmykningen. Det der allerede er sket lover godt for et smukt udsmykket telt. 

Alle glæder sig til byfesten i uge 27. 

Husk Sankthansaften, hvor der dels tændes op til grill af medbragt mad, laves snobrød på bål og endelig at Arne og Hannah Jensen kommer og holder årets båltale. Arne og Hannah har tilbragt en del tid i vores område på det seneste, for de er tovholdere og initiativtagere til en nyt projekt om kunst i Fjordklyngen. Det kommer vi nok til at høre mere om under båltalen. 

Annoncesponsor for dette opslag er: