Herrer-Nyt

Se holdopstilling og information om holdet på dette link

Borup Idrætsforening og SUB 09 holdt lørdag den årlige afslutningsfest med uddeling af pokaler og taler om årets gang i fodboldafdelingen. Med 94 tilmeldte deltagere blev det den bedst besøgte afslutning i mange år. Endnu et år med fantastisk opbakning således også til afslutningsfesten. 

Ved Borup Idrætsforenings afslutningsfest, blev titlen som "Årets BIF-er 2023" udnævnt. Sara og Thomas Ambrosius overtog i fællesskab den ærefulde titel fra Line Bach Møller. Se omtale på vores hjemmeside.

Borup Idrætsforening holder igen i 2023 fodbold-julestævne for hele familien. Det sker 2. juledag i Skals Idrætscenter. Se opslag på vores hjemmeside. 

Sæsonens sidste kamp endte med et 4-2 nederlag i Strandby, og det sidste spinkle håb om redning i serie 2 via play off forsvandt i efterårsvinden. Se referat på vores hjemmeside. 

En tiltrængt - og for mange nok en uventet sejr over Viborg Nørremarken, men ikke desto mindre en ganske fortjent en af slagsen. Langt om længe kunne jeg mønstre nærmest stærkes ...

Ved Borup Idrætsforenings hjemmekamp mod Viborg NUGF den 21. oktober blev der trukket lod om gevinster i målaktiekonkurrencen. Se de heldige vindere på vores hjemmeside.

Ved Borup Idrætsforenings hjemmekamp mod Thisted FC den 14. oktober blev der trukket lod om gevinster i målaktiekonkurrencen. Se de heldige vindere på vores hjemmeside.

3-3 og dermed pointdeling blev resultatet af lørdagens bundkamp, hvor Borup IF herrer hjemme itog imod Thisted FC. Se referat af kempen på vores hjemmeside. 

Lørdag den 11. november afholder SUB 09 kvinder og Borup IF herrer fælles afslutningsfest i Låstrup Forsamlingshus. Se opslag på vores hjemmeside. 

Det er et stolt fodboldudvalg, der i denne uge kan præsentere Jesper Lindegaard som spillende træner i Borup IF i sæsonen 2024. Se omtale på vores hjemmeside.