Herrer-Nyt

Se holdopstilling og information om holdet på dette link

Efter et vådt forår er Låstrup Stadion nu ved at være tip top i orden til forårets første hjemmekampe. I mellemtiden har frivillige hjælpere udskiftet spillerbokse, flagstang og målnet, så alt er nu klar til første hjemmekamp på lørdag den 20. april. 

Lørdag eftermiddag hentede Borup IF serie 3 herrer 3 gode point på udebane i Bruunshåb, hvor hjemmeholdet måske følte sig lidt kørt over i kampens sidste 15 minutter. Resultatet blev 3-4 efter at hjemmeholdet inden Borup kom i gang, havde ført 3-0. Se referat af kampen på vores hjemmeside. 

Lørdag den 6. april var der igen kamp om å'en i serie 3, da Borup IF herrer tog over Simested Å til Skals FF for at hente 3 gode point. Se referat på vores hjemmeside. 

Det blev til pointdeling i forårspræmieren på udebanekampen mod Ulbjerg IF, da serie 3 herrerne skærtorsdag åbnede sæsonen med cifrene 2-2

Det er nu tid at sætte et stort kryds i kalenderen i hele uge 27, hvor byfesten i Låstrup finder sted. Byfestudvalget har offentliggjort, at temaet for i år er "Camping". Der er med andre ord udsigt til at flyde hen, lave sjove aktiviteter efter temaet camping og formentlig spise campingmad. Følg med på hjemmesiden og facebookgruppen Byfest i Låstrup

Mød op deltag i fællesspisning og hør bestyrelsens fortælling om året der gik. Ingen tilmelding. Dagsorden ifølge vedtægterne ses i opslag på vores hjemmeside. 

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Borup IF 2024. Dagsorden ifølge vedtægterne ses i opslag på vores hjemmeside. 

Fodboldopstart for både SUB09 kvinder og for Borup IF herrer afholdt lørdag den 3. februar. Først øvelser på græs og derefter suppe i klubhuset med information fra trænerne. 

Lørdag den 3. februar 2024 kl. 10:30 er der standerhejsning inden fodboldspillerne slippes løs på grønsværen. Når træningen er overstået er der suppe i klubhuset og information om den kommende sæson. Se opslag på vores hjemmeside. 

Efter tilmeldingsfristens udløb har det desværre ikke været muligt at danne puljer nok til at lave en ordentlig fodboldturnering. Bestyrelsen har derfor besluttet at aflyse julens fodboldstævne for hele familien i Skals Hallen 2. juledag.