Borup Idrætsforening

Næste fællesspisning på Kulturcenter Værestedet er onsdag den 29. november kl. 1800. Der er chili con carne med ris på menyen, samt kaffe og lidt sødt bagefter. Prisen er 50 kroner for voksne og 25 kroner for børn.

Uge 48 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Søndag den 3. december kl. 1900 tændes juletræet i Enghaven i Låstrup. Først er der gudstjeneste i kirken. Dernæst tændes træet og arrangementet slutter med gløgg og æbleskiver i våbenhuset. 

Fredag den 24. november er der lagt op til julestemning ved lotterispillet i Låstrup Forsamlingshus. Det er dagen for årets store adventspil med ekstra gevinster for 5000 kroner. Se program på vores hjemmeside. 

Har du brug for at føle dig rolig og nærværende og få tankerne lidt på afstand samtidig med, at du får kroppen arbejdet igennem, så er Yoga og Mindfulness måske noget for dig. Se vinterens program på vores hjemmeside. 

Uge 47 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Tirsdag den 21. november kl. 1900-2100 afvikles det 6. i række af naturvidenskabelige foredrag streamet fra Aarhus Universitet til Kulturcenter Værestedet i Låstrup. Prøv selv at få udvidet din horisont ved at deltage i foredraget "Big Bang og Det Usynlige Univers".

Torsdag den 23. november kl. 1600-1900 er der Åbent Hus i Fjordklyngens Landsbykontor på Kulturcenter Værestedet. Kik forbi og giv dit besyv med over for konsulenter og følgegruppe. Alle er velkomne og det er selvfølgelig gratis.

Husk lotterispil i Låstrup Forsamlingshus hver fredag kl. 1900. Fredag den 17. november er det lidt ekstra at komme efter, når Skals Murer og Entreprenørforretning sponserer kaffe og kage til gæsterne. 

Traditionen tro holder Borup Idrætsforening Julefamiliefodboldstævne i Skals Hallen 2. juledag. Der er plads til alle, så se mulighederne på vores hjemmeside, hvis din familie trænger til lidt aktivitet i juledagene.