Borup Idrætsforening

I Låstrup var lørdag kulminationen på ugens byfest med arrangementer alle aftener siden tirsdag. Lørdag blev lige som de øvrige dage en velbesøgt dag med gode aktiviteter og socialt samvær på festpladsen i Låstrup. Se referat på vores hjemmeside.

Fredag aften ved byfesten blev endnu en succes med rigtig mange gæster og deltagere ved dagens arrangementer. Det var lotterispil, NERF turnering, U70 fodboldturnering og 7 ´s Side turnering. Se referat på vores hjemmeside.

Lørdag morgen kl. 0900 er der rundstykker på programmet til byfesten i Låstrup Den Jyske Sparekasse er sponsor for arrangementet. Der bliver desuden lavet lotteri, hvor man kan vinde fine præmier sponseret af netop Den Jyske Sparekasse. 

Det blev en yderst vellykket torsdag aften ved byfesten i Låstrup. Endnu en gang med flere rekorder. Der var hele 31 biler med i årets bilorienteringsløb og byfestteltet var fyldt af spisende gæster til god musik. Se fotos og referat på vores hjemmeside. 

Uge 26-2 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Byfesten i Låstrup bød onsdag aften på børneaktiviteter og Fjordklyngens Engtramper MTB cykelløb. Vejret var fantastisk til byfest og rigtig mange mødte op for at se på aktiviterne. Se referat og fotos på vores hjemmeside. 

Mandag den 26. juni holdt Låstrup Forsamlingshus den 6. arbejdsdag i rækken af dage, hvor forsamlingshuset opgraderes. De frivillige fik has på den østlige side af huset. Se fotos på vores hjemmeside. 

Se programmet for byfesten i Låstrup på vores hjemmeside og sæt kryds i kalenderen til de forskellige aktiviteter. Programmet byder både på gamle kendinge og på nyheder, så kik allerede nu programmet igennem og få sat krydser i kalenderen i uge 26. Der er noget at glæde sig til. 

Traditionen tro er der Kæmpe bankospil i Låstrup Forsamlingshus fredag aften under byfesten.  Mulighed for at vinde 5.000 kroner i puljespil eller en flot Skalmastol i Kinesisk Lotteri. Se opslag på vores hjemmeside. 

Tirsdag aften bød på 2 arrangementer ved Byfesten i Låstrup. Dels VM fodboldkampen mellem Danmark og Frankrig og dels kirkekoncert med Kulturrødderne. Dertil kom kaffe og hygge i byfestteltet. Se vores hjemmeside.