Borup Idrætsforening

Uge 31 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Borup Idrætsforenings herrehold har nu spillet sine 2 første kampe i sommerturneringen "Fjends Cup" i Sparkær. Det er blevet til ét nederlag og én sejr. Se opdatering på vores hjemmeside. 

Fra i morgen torsdag den 26. juli går det løs på stadion i Sparkjær, hvor Borup Idrætsforening igen i år er med i sommerturneringen. Det er nu ved at være sidste chance for at tippe en 12'er og vinde fine præmier. Se mere på vores hjemmeside. 

De frivillige hjælpere i Låstrup satte lørdag den 14. juli hinanden stævne til endnu en arbejdsdag på taget i forsamlingshuset. Halvdelen af den store sal blev her rettet af og forsynet med tagplader. 

Se holdfotos og stemningsbilleder fra DBU Fodboldskolen i Borup IF på vores hjemmeside. 

Lørdag den 7. juli holde arbejdsgruppen til forbedring af Låstrup Forsamlingshus den 7. arbejdsdag med udskiftning af tag og forbedring af isolering. Se billeder på vores hjemmeside. 

Uge 27 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Fredag eftermiddag samledes de frivillige hjælpere endnu en gang på Borup Stadion i Låstrup. Anledningen var nedtagning af byfestteltet og oprydning efter byfest og fodboldskole. Se omtale på vores hjemmeside. 

Fredag var sidste dag på DBU fodboldskolen i Borup IF. Ud over fodboldkampe, var der fint besøg af 3 fodboldspillere fra VFF, der var vandkamp, og der blev taget holdfoto. Se omtale på vores hjemmeside. 

Lotterispiludvalget har nu sendt nyhedsbrev for tredje kvartal på gaden. Her kan læses, hvornår der er gratis kaffe, og hvem der sponserer de forskellige tiltag i forbindelse med lotterispillet. Se nyhedsbrevet på vores hjemmeside.