Borup Idrætsforening

Når der den 5. januar 2022 åbnes for indendørs idræt åbner Tove også for Yoga på Kulturcenter Værestedet. se info om hold på vores hjemmeside. 

Uge 52 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Uge 51 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Vores lokale Fjordklyngekirker udstiller i ugerne 50, 51 og 52 flotte Salmebroderier sat sammen i flotte vægtæpper. Se hvordan projektet blev etableret på vores hjemmeside. 

OBS der sælges fortsat julepynt og figurer til ophæng fra bod i forhallen i Kulturcenter Værestedet. Overskud fra salg går til ombygning af Værestedet til hele Fjordklyngens mødested. Se opslag på vores hjemmeside og kik forbi. 

Uge 50 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Den årlige aften med julehygge og luciaoptog på Kulturcenter Værestedet er desværre aflyst på grund af risiko for coronasmitte. 

På grund af coronasituationen ser Borup IF Bankoudvalg sig nødsaget til at aflyse det ugentlige bankospil i Låstrup Forsamlingshus i resten af december måned 2021. Se opslag på vores hjemmeside

Dameudvalget i SUB 09 har forlænget trænerkontrakten med klubbens nuværende træner Chris Muomaife. Begge parter glæder sig til endnu en sæson med Chris på sidelinjen. Se opslag på SUB 09 hjemmesiden. 

Borup Idrætsforening bestyrelsen har truffet den svære beslutning af aflyse dette års familie julestævne i Skals Hallen 2. juledag. Se opslag på vores hjemmeside.