Borup Idrætsforening

Uge 48 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Det blev igen en hyggelig juletræstænding første søndag i advent, da juletræet i Enghaven fil tændt lyset efter gudstjeneste i kirken sidst på eftermiddagen. Se omtale på vores hjemmeside. 

Denne måneds Kend Din Fjordklynge vandretur udgik fra Ulbjerg Campingplads, eller rettere fra resterne af den gamle campingplads. Se på vores hjemmeside, hvad dagens 25 gæster oplevede og få selv inspiration til at prøve turen af.

Husk årets juletræstænding i Låstrup søndag den 28. november kl. 1600. Der startes med en kort gudstjeneste efterfulgt af juletræstænding. Derefter serverer Låstrup Lokalråd gløgg og æbleskiver i våbenhuset. Vel mødt til endnu en hyggelig start på julen i Låstrup.

Uge 47 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Søndag den 28. november kl. 1000 byder Fjordklyngen igen på vandretur under mottoet "Kend Din Fjordklynge". Denne gang er det Ubjerg, der præsenterer en rute fra Ulbjerg Camping. Se opslag på vores hjemmeside. 

"Sammenlægning af serieklubber er noget, Fanden har skabt" er blandt andet overskriften på et indlæg i nr. 2 - 2021. Her giver H.P. Johansen sine betragtninger om sammenlægninger i serierækkerne. Læs bladet på vores hjemmeside. 

SUB09 afslutningsfest 2021 blev holdt sammen med herrerne fra Borup Idrætsforening i Låstrup forsamlingshus den 13. november. Se referat og uddeling af ærestitler på SUB09 hjemmesiden. 

89 personer havde tilmeldt sig Borup Idrætsforenings afslutningsfest 2021 i Låstrup Forsamlingshus. Flere stødte til, så rigtig god opbakning til festen. Se på hjemmesiden, hvem der løb med de forskellige ærestitler.

Under Borup Idrætsforenings afslutningsfest, blev den ærefulde titel som Årets BIF'er 2021 afsløret. Det blev i år Kridterne som samlet gruppe, der løb af med titlen. Se indstillingen til titlen på vores hjemmeside.