Borup Idrætsforening

Borup IF herrer tabte sæsonens sidste kamp mod Ulbjerg IF i kampen om puljens 2. plads. Begge hold var dårlige, men Ulbjerg fik trods alt prikket bolden ind til en sejr på 1-0. Se referat på vores hjemmeside. 

Onsdag den 16. juni lykkedes det med 4 måneders forsinkelse af afholde ordinær generalforsamling i Borup IF. Se omtale af generalforsamlingen på vores hjemmeside. 

Se omtale af Låstrups bidrag til DGI's seneste udgave af Fjordklyngemagasinet på vores hjemmeside. 

 

Lidt over 100 gæster besøgte Borup Stadion, da Låstrup Lokalråd arrangerede Sankt Hans Aften. Vejret var fantastisk og det samme var stemningen. Tak til alle de fremmødte. 

Uge 25 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Søndag den 27. juni er der igen "Kend Din Fjordklynge", når Skals byder på vandretur kl. 1000 fra Torvet i Skals. Se opslag på vores hjemmeside. 

Borup Idrætsforening indkalder til ordinær generalforsamling i klubhuset i Låstrup. Det sker onsdag den 16. juni 2021, kl. 1800. se mere på vores hjemmeside.

Fredag aften skulle Borup IF serie 3 herrer igen på banen efter den flotte sejr mod Klejtrup. Samtidig kunne Borup ligge lidt ekstra pres på Ulbjerg i kampen om 2 andenpladsen med en sejr. Se referat af kampen på vores hjemmeside.

Borup skulle en smut til Klejtrup, hvor de skulle have en sejr for at holde håb i kampen om puljens 2. Plads. Det skulle også vise sig, at Borup var langt det stærkeste hold på dagen.

Uge 24 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.