Borup Idrætsforening

Tredje gang var lykkens gang, hvor vi endelig kunne give vores trofaste hjemmepublikum en sejr at gå hjem på, da Øster Hornum blev sendt hjem med et 3-1. Se referat på vores hjemmeside. 

Uge 35 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

43 deltagere tog søndag mod tilbud om 5 kilometer vandretur i og omkring Låstrup. Se beskrivelse af turen på vores hjemmeside. 

Søndag den 29. august kl. 1000 er der "Kend Din Fjordklynge" vandretur fra Kulturcenter Værestedet i Låstrup. Turen er ca. 5 kilometer med gode udsigter og kaffe bagefter. Se opslag på Låstrups hjemmeside. 

Er det ikke nok, at jeg køber min kaffe, når jeg besøger Kulturcenter Værestedet og betaler jeg ikke min del via kontingent til husflid, cykelklub, yoga mv. Et støttemedlemsskab er selvfølgelig frivilligt, men uden støtte, så kan foreningen ikke skabe gode rammer for brugerne af Værestedet. Se opslag på hjemmesiden. 

Endelig er tiden kommet, hvor Borup Idrætsforening igen tør holde Lotterispil i Låstrup Forsamlingshus. Spillet genstartes 3. september. Se opslag på vores hjemmeside. 

Lørdag eftermiddag kunne Borup IF serie 3 herrer endelig sætte 3 points på kontoen med en 1-0 sejr i Rosendal. Spillet var ikke det kønneste fra nogen af holdene, men det skal ikke fjerne glæden ved den tiltrængte sejr. Se referat på vores hjemmeside. 

Uge 34 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Onsdag den 25. august holdes den udsatte generalforsamling i Kulturcenter Værestedet. Husk tilmelding til fællesspisningen senest mandag den 23. august kl. 1200. Se opslag på Låstrup hjemmeside. 

Det blev desværre til en velfortjent sejr på 0-2, da Borup IF serie 3 hjemme tog mod Ulbjerg IF. Se referat af kampen på vores hjemmeside.