Byfesten i Låstrup fredag aften

Fredag aften ved byfesten i Låstrup var dels for bankospillere, da der var kæmpe sponsor Gave lotterispil i Låstrup Forsamlingshus. Gevinster for over 25.000 kroner ventede de 116 spillere, der i dagens anledning mødte op for at udfordre chancen. Dagens spil var vellykket for de heldige vindere. Resten er selvfølgelig velkomne til at komme én af de kommende fredage, for der spilles jo banko i Låstrup hver uge.

På festpladsen på Borup stadion var der NERF turnering. Hvad er lige det, siger de uvidende, og de mange, der havde valgt at møde op for at se, hvad der foregik, kunne berette, at der var indrettet en bane på multibanen, hvor man kunne udfordre modstandere i kamp med skumgummi-ammunition. Der blev kæmpet på liv og død under ledelse af instruktører fra Toys”R”us. Rigtig mange børn og voksne mødte op for at udfordre skæbnen. Drabelige kampe blev det til i de 2 turneringer, der blev afviklet. Dels en børnerække og dels en familierække, hvor alle over 10 år kunne deltage.

Vinder i børnerækken blev Team Omega bestående af Anders Greve Sørensen, Kasper og Mads Gade. De vandt turneringen foran Sniper Team ud af i alt 6 deltagende børnehold.

I voksenrækken vandt ”Festudvalget” foran bl.a. holdet med det sigende navn ”Ring 112, nogen er døde”. Andre hold hed Team Fristrup, Team Fam, Divergent ot Team Warheroes. I denne række var der ligeledes 6 delagende hold. Da holdene bestod af 5 spillere, blev det til I alt 30 deltagere, hvilket var yderst tilfredsstillende. Der blev hygget max over de par timer kampene stod på.

Da NERF turneringen var slut fortsatte aktiviteterne på fodboldbanen, hvor der dels var U70 fodboldturnering og dels på opvisningsbanen, hvor der blev spillet 7 á side turnering mellem lokalt sammensatte hold.

I 7 á side turneringen deltog 4 hold i en turnering. Efter kampene kunne holdene rangeres med vinderne med navnet ”Millionærene” under ledelse af Christoffer Just. Holdet slap ubesejrede fra kampene. På andenpladsen var ”Pikslikkerne” under ledelse af Kenni Elkjær.  (Ja hvem ellers). Nummer 3 blev ”SUB Legenderne” under ledelse af Peter Lyngsøe Lund og nummer sjok blev holdet med navnet ”Alt for gamle” under ledelse af Per Kirkeby Sørensen.

På den nye bane spillde U70 spillerne deres turnering mellem 5 hold fra Viborg opland. Her taler vi om ekstremt erfarne fodboldspillere, der gennem et helt liv har forfinet teknik og boldberøringer. At konditionen så ikke er som hos en 20 årig hentes nemt, når alle er på samme niveau. Alle ville blive forundrede over, hvad disse spillere egentlig kan klare. Deltagere i turneringen er samme hold, som mødes i alt 10 gange i løbet af året. De 5 hold fra henholdsvis Borup IF, Vestermarken, VFF, Løgstrup og Overlund spillede alle mod alle. Efter kampene kunne Borup IF kåres som vinder med hele 10 point. Overlund ahvde 8 point på andenpladsen, Vestermarken 6 point på tredjepladsen. Herefter VFf med 2 point og Løgstrup med 1 point.

Dagens kampe blev fejret over 2 kasser øl, som deltagerne delte mellem de 5 hold. Derefter var der biksemad og spejleæg i byfestteltet, mens der blev varmet op til dagens sidste udfordring i rafleturneringen.

Dagens vejr tilsmilede byfestarrangørerne. Solen skinnede og der var varmt til langt ud på aftenen. Det betød samtidig, at det var svørt at få jaget gæsterne ind i byfesttletet, inden årets rafleturnering startede kl. 2200.

Alligevel var der 55 deltagere i ramlingen. Igen et yderst tilfreds udvalg, der kunne berette, at der var rift om pladserne ved klubbens raflebægre. Vejret betød også, at ingen havde travlt. Der var virkelig vejr til at nyde aftenen udendørs, så hvorfor ikke bruge tiden udendørs. 

Vinder af årets rafleturnering blev Lars Mogensen efter en sej duel i mange runder. 

Se Kurt Elkjærs billder fra arrangementet på dette link. 

Aftenens vinder i rafleturneringen blev Lars Mogensen

Annoncsponsor for dette opslag er: