God opbakning til Stjerneløbet i Fjordklyngen

Søndag den 24. april valfartede borgere fra alle Fjordklyngens landsbyer mod Låstrup for at støtte op om den igangværende indsamling af penge til ombygning af Kulturcenter Værestedet til et Fjordklyngehus, der kan bruges til møder og andre aktiviteter for alle Fjordklyngens borgere.

Der var fælles afgang mod Værestedet i Låstrup fra alle byerne kl. 1000. Samtidig gik borgere fra Låstrup i møde med gæsterne. Fjordklyngens Cykelklub støttede også op om arrangementet og der var fælles cykeltur rundt til alle Fjordklyngens Landsbyer. Både på racercykel og på mountainbike.

Alle mødtes i Låstrup kl. 1130, hvor frivillige stod klar med grillpølser sponseret af Fjordklyngen og med kage og kaffe bagt og brygget af frivillige borgere. Der var travlt ved grillen, for 60 borgere havde bevæget sig til Låstrup for at støtte op om arrangementet.

Prisen for deltagelse var 100,- kroner, som gik ubeskåret til ombygningen, der også er støttet af Realdania og LOA Fondene. Dermed var det 6.000,- i kassen til den forestående ombygning, som formentlig løber af stablen i 2024.

Arbejdsgruppen bag arrangementet takker de mange borgere for god opbakning til indsamlingen.