Klubben-Nyt

se information om Borup Idrætsforening og tilbud til medlemmer på dette link. 

Uge 39 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Borup holdt fast i førstepladsen, da holdet vandt den svære udekamp i ØK med hele 4-1 efter også 4-1 ved pausen. Se referat af kampen på vores hjemmeside. 

Ved hjemmekampen mod Højslev Stationsby den 17. september blev der udtrukket vindere i målaktiekonkurrencen. Se de heldige vindere på vores hjemmeside.

Uge 38 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Men en fortjent 5-2 sejr over Højslev var det rart at kunne sætte 3 points på kontoen trods en lidt svingende præstation i 1.halvleg, hvor gæsterne førte 1-2 ved pausefløjtet. Se referat på vores hjemmeside. 

Frist for tilmelding er 18. september. Husk at alle er velkomne, når Borup IF sidste weekend i september giver mulighed for at prøve sine outdoor-evner af. Der afholdes et friluftsarrangement med bålmad og sjove friluftsaktiviteter for hele familien. Se opslag på vores hjemmeside.

Uge 37 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Tilskuerne ved Borup IFs hjemmekamp lørdag blev vidne til et yderst skuffende hjemmebanenederlag på 0-1 imod et ikke særligt imponerende Herson-Bjerregrav mandskab. Sejren var dog ikke ufortjent i det chancefattige opgør. Se referat af kampen på vores hjemmeside.

Ved hjemmekampen mod Hersom-Bjerregrav IF den 10. september blev der udtrukket vindere i målaktiekonkurrencen. Se de heldige vindere på vores hjemmeside.

Alle er velkomne, når Borup IF sidste weekend i september giver mulighed for at prøve sine outdoor-evner af. Der afholdes et friluftsarrangement med bålmad og sjove friluftsaktiviteter for hele familien. Se opslag på vores hjemmeside.