Klubben-Nyt

se information om Borup Idrætsforening og tilbud til medlemmer på dette link. 

Lørdag den 2. februar kl. 1300 er der træningsopstart for SUB09 kvinderne. Se information om træningsopstarten på vores hjemmeside. 

Morten og Paw fra bestyrelsen i Borup Idrætsforening startede fredag den 11. januar det nye år med at prøve foreningens lotterispil i Låstrup Forsamlingshus af. Læs hvordan det gik på vores hjemmeside.

Borgerne i Låstrup og Nr.Rind havde tirsdag den 8. januar indbudt politikerne fra Viborg Kommunes Landdistriktsråd og borgerne til møde og fællesspisning i Kulturcenter Værestedet i Låstrup. Det blev en solid succes med 69 spisende gæster og god debat med politikerne. Se fotos og referat fra vores hjemmeside. 

Lørdag den 5. januar holdt Borup Idrætsforening sin årlige fest for udvalgsmedlemmer og andre faste hjælpere. Se omtale og fotos fra festen på vores hjemmeside. 

Uge 2 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhesbrevet her på hjemmesiden.

18 fodboldhold deltog 2. juledag i Borup Idrætsforenings traditionsrige familiejulestævne i Skals Hallen. Se referat fra stævnet på vores hjemmeside. 

Uge 52 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhesbrevet her på hjemmesiden.

Så er programmet for Borup Idrætsforenings Familiejulestævne i Skals Hallen 2. juledag offentliggjort. Se programmet på vores hjemmeside. 

Husk lotterispil i Låstrup Forsamlingshus i aften kl. 1900. Dorthe og Ketty serverer kaffe til Brittas klejner lige fra gryden. God jul derude. 

Uge 51 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhesbrevet her på hjemmesiden.